terapia cu iod radioactiv
-
10 Aug 2006, 22:180 1Va scriu cu speranta ca imi poate spune cineva mai multe despre terapia cu iod radioactiv.am fost diagnosticata cu cancer tiroidian de tip papilar si am facut o operatie in urma careia mi s-a extirpat tiroida si acum tb sa fac tratamentul cu iod si nu stiu la ce sa ma astept.Am 21 de ani si diagnosticul de cancer nu a fost cea mai placuta veste care am primit-o.va multumesc
-
25 Nov 2006, 13:08draga mea e greu si total fals sa-ti spunem ca te intelegem...pana nu esti in situatie nu stii kum e.eu te inteleg partial ptr ca si eu sunt hipertiroidiana si pana akum am avut numai kinuri din cauza asta deoarece nu raspundeam la nici un tratament si ultima solutie era operatia sau iodoterapia.m-am gandit la tot ce e mai rau, inclusiv la cancer.am cazut in depresie de disperare,insa cu ajutorul familiei mi-am revenit cat de cat.stiu doar ca iodul reactiv nu se recomanda femeilor care nu au nascut inka.asa mi-a spus doctorul meu.dar mai stiu ca da rezultate uimitoare.trebuie sa ai incredere in medikul tau si sa faci acest pas daca e singura solutie.o sa fie bine,o sa vezi tu!sanatate si mai vorbim!
-
26 Nov 2006, 19:00Multumesc mult pt incurajare! Voi face iodul acum in decembrie, sper sa fie totul bine si sa scap odata de toate problemele pe care mi le-a facut tiroida...acum ca nu o mai am
-
26 Nov 2006, 19:05ma bukur ca o sa faci acest pas...astept cu nerabdare sa-mi spui ca s-a rezolvat.multa sanatate si pastram legatura.
-
26 Nov 2006, 23:13Bafta multa si fii tare..Sunt atatia medici competenti.Ai incredre.Se va rezolva sigur.Sa auzim de bine.