jenant

•  
    • 89 mesaje
    9 Aug 2006, 23:35
    0 0
    am o problema jenanta de vreo 2-3 saptamani si sper sa nu radeti de mine, ca nu prea stiu ce sa fac: in timpul sexului, am gaze. nu in orice pozitie, am observat ca numai in unele, dar e foarte penibil pentru mine si nu imi dau seama de la ce e. nici nu stiu la ce doctor sa ma duc si cum sa spun. vi s-a intamplat? ce as putea sa fac? exista vreun remediu? nici nu mai vreau sa ma culc cu prietenul meu din cauza asta, ca imi vine sa intru in pamant de rusine.
  •  
    • 415 mesaje
    10 Aug 2006, 00:15
    0 0
    Esti cumva balonata la stomac?Elimini si gaze?
    Ai mancat alimente mai grele,cum ar fi fasole,alune?
    Sau mananci fructe dupa masa si atunci ele fermenteaza in stomac?
  •  
    • 89 mesaje
    10 Aug 2006, 01:05
    0 0
    nu..eu mananc destul de putin in general, si seara mai deloc. dar indiferent de ce mananc, tot se intampla chestia asta.
  •  
    • 69 mesaje
    10 Aug 2006, 10:07
    0 0
    Stai linistita, nu avem de ce sa radem! Sunt lucruri absolut normale.
    Cand eram in facultate imi povestea colega de apartament acelasi lucru care l-ai spus tu...dar mie nu mi se intamplase pana atunci...si ea isi facea griji.
    Acum , de catva timp mi se intampla la fel si mie dar numai cand stau in anumite pozitii nu tot timpul.Deci nu cred ca e o cauza anume...se intampla pur si simplu.
    Dar daca e o legatura stransa intretine si iubitul tau nu ai de ce sa-ti faci griji...e ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic...nu, ce zici? Cel putin la noi asa e.Am discutat cu iubitul meu acest lucru si acum nu ne mai gandim la asta.E un lucru normal care nu poate fi controlat...ti-am spus la mine depinde de pozitie.Incearca si tu sa-ti dai seama cand se intampla si in ce pozitii.
    Sper ca ti-am fost putin de ajutor!
    Multa sanatate si iubire tuturor!
  •  
    • 44 mesaje
    10 Aug 2006, 10:39
    0 0
    Nu sunt gaze; este aerul care iese din vagin, proces favorizat de anumite pozitii. Uite niste linkuri interesante pe care merita sa le citesti k sa vezi k nu ai de ce sa te ingrijorezi (explica exact fenomenul si ce poti face k sa-l eviti):
    http://magazines.ivillage.com/cosmopolitan/experts/carnal/qas/0,,638353_603290,00.html
    http://magazines.ivillage.com/cosmopolitan/sex/no/articles/0,,426380_685499,00.html (sau intra pe www.cosmopolitan.com si da un search la "vagina noises")
  •  
    • 3198 mesaje
    10 Aug 2006, 10:43
    0 0
    Dar pot fi si gaze din colon, antrenate de anumite miscari in "vecinate".
    Asta este, suntem oameni... Eu as vorbi dinainte, delicat, despre asta cu omul si stiu sigur ca n-ar avea de ce sa rada... Apoi m-as simti mai linistita un pic.
  •  
    • 415 mesaje
    10 Aug 2006, 11:59
    0 0
    Poate fi doar o chestie anatomica ,nu prea ma pricep daca poate fi excusa o problema fiziologica.
    Poate o fi vorba despre pozitia uterului,dar de ce tocmai acum si nu ai avut dintotdeauna?
    Iar daca este vorba doar despre o digestie mai grea procesul de fermentatie are loc in colon.
    Poate sa fie si pe sistem nervos ,o colita spastica sau mai bine zis sindromul colonului iritabil.
    Gazele se elimina si prin vagin.
    Si incearca sa nu mai mananci fructe imediat dupa masa,precis le amesteci.Mananca fructe ori inainte de masa ori dupa 2 ore
  •  
    • 334 mesaje
    10 Aug 2006, 13:11
    0 0
    andra 85 are dreptate...cateodata se aduna aer in vagin si in momentul contactului fiind presat, iese brusc provocand un zgomot ca atunci cand elimini gazele din stomac...intelegeti voi...