femeie sau barbat
-
9 Aug 2006, 21:070 0Fetelorcand trebuie sa mergeti la ginecolog ce varianta preferati?Dr.sa fie femeie sau barbat?Va intreb pt ca eu merg la un cabinet unde"profeseaza"o dna doctor impreuna cu fiul ei,amandoi ginecologi.Ei,am fost odata pt niste analize la dna doctor.Cand a trebui sa ma duc sa iau rezultatele am nimerit peste fiul ei"pt ca nu mam putut duce cu o zi in urma cand fusesem chemata.Si mi sa parut mai atent,mai bun din punct de vedere profesional.Ce spuneti?
-
9 Aug 2006, 21:15Unii zic ca are importanta ca-i barbat sau femeie - eu zic altfel - profesional sa fie, am experienta destul de frumoasa in cautarea unui medic bun - si credema important e profesionalismul, in zilele noastre cam rar gasesti un medic bun - asa ca nu prea iti poti permite luxul sa alegi sa fie barbat sau femeie - poate altii au avut noroc eu nu
-
10 Aug 2006, 07:58Acum nu le iau partea barbatilor, da in genere profesionalism in domeniul medicinei mai degraba gasesti in randul barbatilor decat al femeilor, eu una experienta asta am avut-o si nu ma refer numai la ginecologie ci si la alte specialitati.
-
10 Aug 2006, 08:42eu prefer femeie. Mi se par mai empatice (unele).
Am o doctorita ginecoloaga f buna. Eu sunt extrem de pretententioasa si am cautat-o mult pana am gasit-o. Am fost la multi si dupa 1, 2 consultatii, gata, ma lamuream ca nu mai am ce cauta acolo. La asta am fost de cel putin 5 ori si tot nu m-a dezamagit.