o crema buna pt burtica la gravidutze?
-
8 Aug 2006, 19:150 0Stiu ca trebuie sa fie cu vit A si E sau cel putin asa mi s-a spus dar nu gasesc in farmacii ori numai cu vit A ori numai cu E.Dak stiti o crema buna va rog sa mi-o recomandati.Multumesc anticipat
-
9 Aug 2006, 01:05Orice crema este buna..eu am mai multe inclusiv Doina care imi place chiar mult..Cu vitamina C si E ..Sau cele de la Body Shop sunt bune..Eu am unt de corp cu nuca braziliana ..Este foarte hidratant insa se absoarbe mai greu pe caldurile astea..tot mai buna e Doina
..Sper sa nu se amuze nimeni..Eu am incredere in produsele romanesti -
9 Aug 2006, 02:29Ah..si mai am o Doina..cu vitaminele A si E ulei de galbenele si ulei de soia..Nu te costa mai nimic sa le incerci..Eu zic ca sunt foarte bune..Nu intotdeauna ce este ieftin este si prost..
-
12 Sep 2006, 02:12eu iti zic ce mi or facut mie bine pt ca aveam pielea uscata si le am incercat pe toate. important e sa te dai de 2 ori pe zi adik dimineta si seara uite uleiul de masline e f bun ar mai fi o crema de la L oreal e 145 de mii,e pt piele uscata aia e cea mai buna daca te dai cu crema dimineata si cu uleiul de masline seara e perfect nu o sa faci vergeturi si nici nu o sa ai pielea urata dupa nastere sa mi zici daca e bun ce ti am recomandat