herpes

•  
    • 1555 mesaje
    8 Aug 2006, 09:23
    2 2
    Neatza! Am si eu o mare problema cu virusul asta, ma chinuie de ani de zile, cand mi'e lumea mai draga, imi apare . Nu stiu cu ce sa'l mai tratez, ce sa mai iau ... poate stiti voi ceva ... merci mult! :*
  •  
    • 69 mesaje
    8 Aug 2006, 09:27
    1 0
    Buna!
    Si eu am avut de multe ori aceasta problema.Mi-a zis medicul sa nu mai folosesc leacuri babesti...foloseam innainte otet, pasta de dinti... .
    Mi-a dat niste creme si trece mai repede...dar oare pot sa le trec aici?
    Daca da, spune-mi si ti le dau.
    Herpesul e o infectie a cavitatii bucale si de aceea trebuie folosit un unguent pt tratare.
    Multa sanatate!
  •  
    • 865 mesaje
    8 Aug 2006, 09:40
    2 0
    Eu am scapat de herpes cu tinctura de propolis. Simteam cum il ardea pur si simplu.
  •  
    • 601 mesaje
    8 Aug 2006, 09:53
    1 0
    Da o cautare dupa "herpes mic" si afli mai multe.
  •  
    • 1555 mesaje
    10 Aug 2006, 14:13
    1 0
    poti da numele unguentelor, te rog chiar eu am folosit aciclovir unguent si pastile, complexul de vitamine B si tot degeaba, o sa incerc si cu propolis, am 2 herpesi
  •  
    • 4411 mesaje
    10 Aug 2006, 15:47
    1 0
    Incearca si Zovirax sau Euvirox...Primul este scump al doilea ieftin..Rezultatul cam acelasi cred..Eu nu am mai avut de mult insa stiu ca imi trecea repede cand foloseam aceste unguente.
  •  
    • 1037 mesaje
    11 Aug 2006, 03:31
    1 0
    lasa cremele ca nu merge asa ,trebuie sa-l ai sub control sa nu mai iasa.Apare cand un amino acid (arginina)e in cantitate ridicata in corp.Il poti scadea, luand alt amino acid lisine.Te duci la farmacie sau naturiste si ceri lisine-1000mg/zilnic si faci o cura de vreo luna.
  •  
    • 37 mesaje
    11 Aug 2006, 04:28
    1 0
    Eu stiu de acy clovir pastile care se iau ateatea zile cat tine herpesul si bubita si daca iei asa in timp cica o sa treaca... ca unguent... euvirox... de mentionat e ca toate pe care le-am vazut mai sus sunt variante de acyclovir crema in aceeasi concentratie si cu acelasi efect (la mine)... Sa fii atenta cand anume iti ies... mie imi ies daca sunt f. obosita, sau daca mananc oua sau ceva gras... exista un vaccin in Romania... care se numea vaccin antiherpetic... era facut de Institutul Cantacuzino... eu l-am facut cand aveam vreo 19 ani si cativa ani nu am mai avut treaba... Acum daca am herpes, nu il las sa iasa ci il rup si se face repede cojita si trece... dar e cojita care si asa se face, nu? Vezi tu ce hotarare iei.... Multa sanatate!
  •  
    • 1037 mesaje
    11 Aug 2006, 06:09
    1 0
    alimente cu continut ridicat de arginina(ce ziceam mai sus):nuci,alune,migdale,fistic,oua,cacao,ciocolata.
  •  
    • 69 mesaje
    11 Aug 2006, 08:30
    1 0
    Neata!
    In legatura cu aceasta infectie. medicul mi-a recomandat cateva unguente:ACICLOVIR, ZOVIRAX, AVICLOR, HERPES STOP.
    Eu Herpes stop am folosit dar e bun daca citesti si faci exact cum iti spun instructiunile.
    Mai ai acum?
    Pupici! Multa sanatate!
  •  
    • 8403 mesaje
    11 Aug 2006, 10:14
    1 0
    cu sau fara medicamente, un herpes trece tot in sapte zile.

daca ai ocazia mergi la Cantacuzino, in Bucuresti.doar acolo se mai poate face ceva.poate.

de herpes nu se poate scapa-nu din organism.el ramane cantonat in stare latenta in terminatiile nervoase din preajma locului in care apare de regula.in conditii de stress prelungit, menstruatie, sete masiva, condimente consumate si febra -implicit, imunitate scazuta-el se manifesta.daca nu va doriti herpes, eliminati exact aceste cauze.adica, inaintea menstruatiei nu mancati condimentat, consumati regulat 2-3 litri de apa pe zi, evitati raceliule, etc etc.
  •  
    • 215 mesaje
    11 Aug 2006, 16:21
    2 0
    Nu numai! Exista si produse naturale care, dupa o cura potrivita, ne asigura o viata linistita, fara herpes. Cine doreste, locweb@flash.ro
  •  
    • 16 mesaje
    11 Aug 2006, 22:05
    1 0
    Lecsy, eu am scapat de herpes cu Baneocin unguent. Este foarte bun, contine antibiotic.
    Anul trecut am pierdut o sarcina si de la un medicament mi s-a declansat herpes..care reaparea la 2-3 luni. Era cumplit, nu puteam vorbi si manca in perioada aceea. Dar mi s-a recomandat Baneocin. De 6 luni nu a mai aparut..te sfatuiesc sa il incerci, nu are reactii adverse.
    Pupici
  •  
    • 11 mesaje
    11 Aug 2006, 22:10
    0 0
    Si eu am scapat tot cu tinctura de propolis.
  •  
    • 16 mesaje
    11 Aug 2006, 22:19
    1 0
    Eu cred ca depinde de la organism la organism. Si eu am folost tinctura de propolis inainte de Baneocin, si nu facea decat sa inmoaie crusta....dar nu vindeca. Baneocinul in prima faza inmoaie tare...dar vindeca!!!
  •  
    • 1555 mesaje
    11 Aug 2006, 23:23
    0 0
    ce de mesaje, merci mult fetelor! :* din pacate inca mai am herpesii, se tin de mine scai. Am luat propolis si complexul de vitamine B fiole cu care ma tamponez de 3 ori pe zi. In legatura cu vaccinul facut de Cantacuzino, am intrebat la farmacie si mi'a zis ca inca nu e pe piata ... cred ca m'a pacalit O sa incerc ce ziceai si tu Leva :* ... am intrat in weekend tot cu fatza asta Va pup!
  •  
    • 601 mesaje
    14 Aug 2006, 16:23
    0 0
    Vaccinul facut de Cantacuzino, s-ar putea sa-l gasesti la farmacia lor(daca acest vaccin exista). Eu iau pt. sotul meu niste fiole facute de ei si care nu se gasesc decat in farmacia institutului Cantacuzino.
  •  
    • 1555 mesaje
    14 Aug 2006, 23:30
    1 0
    Merci yardley:* Am sa tin cont pe viitor, acum abia am scapat, sunt happy
  •  
    • 628 mesaje
    14 Aug 2006, 23:44
    1 0
    Herpesul parca se poate lua pe cale bucala sau prin contact sexual si am inteles ca virusul ramane in organism toata viata reaparand in anumite conditii.
    Habar nu am cum e sa ai dar am vazut persoane care aveau si parea foarte deranjant si inestetic. Banuiesc ca nu e totuna cu "aftele".
    Poate e vreun cadru medical pe aici si ma lamureste.
  •  
    • 1555 mesaje
    14 Aug 2006, 23:53
    1 1
    nu sunt cadru medical dar din cate stiu nu are nici o legatura cu afta. Intradevar e foarte deranjant si mai ales, inestetic. De cand ma stiu "sufar" de acest virus, asta e, fiecare le are pe ale lui ...