celulita
-
18 Apr 2003, 23:330 0Sunt obsedata de celulita. Sunt si am fost mereu slaba, insa am celulita si mi se pare ca e in progresie geometrica. Am 1.70 si 53 kg in mod constant cu mici variatii. Imi puteti recomanda ceva? Ce riscuri implica o liposuctie la cei 25 ani ai mei, si unde m-as putea informa asupra costurilor unei asemenea operatii?
-
21 Apr 2003, 00:00Multumesc mult, chatonel. Iti doresc un paste fericit si poate mai tinem legatura, cine stie? Te pup.
-
21 Apr 2003, 20:09pe langa urarile debinefericiresanatatesitotcevadoriti, chestia asta cu sarea chiar functioneaza?
-
22 Apr 2003, 10:58are sigur...
dar neaparat mai tine cont de urmatoarele lucruri:
-de celulita nu scapi peste noapte, trebuie perseverat...apoi dc nu esti atenta se reface la loc
-pe langa chestia cu sarea iti recomand Supliform si Vergisal de la Plafar si atunci cand te dai cu ele sa faci si un minim de masaj (ideal ar fi sa dureze 10-15 min) Fara msaj reduci enorm efectul crememlor/gelurilor folosite
-ori de cate ori ai ocazia alearga, mergi pe jos, pe bicicleta si sari coarda
-dc financiar iti permiti fa masaje profesioniste
-ai grija ca unele alimente si lipsa hidratarii corespunzatoare favorizeaza formarea celulitei
Eu am combinat vreme de mai multe luni chestiile astea (mai putin mancarea ca nu ma pot abtine de la dulciuri) si am redus cu 75% celulita...