Ecografie sarcina 4D

•  
    • 1 mesaje
    7 Aug 2006, 16:07
    0 0
    Buna fetelor, numele meu este Tina, sunt gravida in 6 luni si vreau sa va impartasesc din experienta pe care am avut-o la policlinica Altmedica, din Titan. Policlinica respectiva are reclame prin revistele mamicilor cu cel mai tare ecograf 4D. Am citit si eu pe Internet despre aceasta ecografie si am vrut sa imi vad si eu fetita facandu-mi cu mana in timp real. Dar nu a fost sa fie asa. Pretul ecografei 4 milioane, nu este o noutate. Domnul doctor Crangu Ionescu, insa, doctor in stiinte medicale de altfel, nu a putut vedea cordul fetitei, unul din membrele superioare, buzele din cauza pozitiei acesteia. Ecografia a fost tot in doua dimensiuni, spre final ne-a aratat cateva imagini in 4 dimensiuni, nu a reusit sa ii surprinda fata, iar singura poza pe care o am 4D este fara cap. De la inceput am solicitat inregistrarea ecografiei pe suport DVD, pretul acestuia inca 200.000 ROL. Am plecat si eu si logodnicul meu cu un gust extrem de amar, tot entuziasmul initial fusese ingropat. Mentionez ca sunt abonata CMU si imi efectuez ecografiile la doctorul Iosup, care niciodata nu a spus ca nu poate vedea ceva (sora mea a nascut doi copii pana acum si a fost vazuta numai de domnul doctor Iosup la ecograf si nu a avut nemultumiri de genul acesta). Ajungem acasa, dornici sa le arat parintilor mei viitoarea nepotica si ... surprise - dvd-ul achizitionat pe care trebuia sa fi fost inregistrata ecografia este blank. Frumoasa afacere - sa dai pe un dvd blank - 200.000 ROL si sa iti naruiesti si tot entuziastul.
    Oricum important este sa fim sanatosi cu totii! Aveti grija unde va faceti programare!

Tina
  •  
    • 220 mesaje
    7 Aug 2006, 17:17
    0 0
    Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva. Cunosc emotiile dinainte de ecografie!!! Din fericire eu am avut noroc de o doctorita super!!! Daca mai vrei vreo eco incearca la Medlife si iti pot spune si numele dr daca te intereseaza. Vei fi ffff multumita. Multa sanatate si mai ai putina rabdare si iti vei putea vedea printesa de ffff aproape.