plamanii????help!!!!
-
0 0am o mare problema...cand respir harai,adica scot asa un zgomot,eu fumez,credeti ca e grav????mi-e frica sa ma duc la doctor,stiu ca este o mare prostie din partea mea,dar stiti ce pot avea????e grav????
-
Parerea mea este ca e de la o raceala. Ori o raceala veche netratata, ori ai chiar acum o raceala. Si eu patit asa acum cativa ani si eu nu sunt fumatoare... Mergi la medic pentru siguranta ta.
Pana ajungi la medic, ia o frunza de varza cruda, bate-o putin ca pe snitele ca sa nu fie tare (trebuie sa fie mai moale, mai flexibila), moai-o in apa cat mai fierbinte (atat cat sa o suporti apoi pe piele) si pune-o pe piept, in zona in care simti ca vibreaza atunci cand tragi aer (zona din care vine "haraitul", probabil intre sani, putin deasupra). Peste ea, aseaza un prosop de baie, ca sa mentina caldura. Tine-o asa 2-3 ore (incearca in timpul asta sa te uiti la un film, sa te misti cat mai putin). Dupa acest procedeu te vei simti mai bine (poti repeta operatiunea de mai multe ori, dar nu exagera!) dar sa nu te faca lucrul asta sa renunti la vizita la medic! El stie cel mai bine ce ai si cum anume trebuie tratat! Multa sanatate! -
Daaa, ai dreptate! Si tata a fost racit de multe ori, haraia dimineata cand se trezea si fuma rezonabil (zicea el), insa muuult (dupa mine). Dar ce stiu eu? Eram doar fiica-sa chit ca faceam medicina. So.... cand nu a mai putut si-a facut nenorocita de radiografie la plamani, apoi CT, apoi radioterapie, si apoi... a murit. In nici 5 luni. De cancer pulmonar in stadiu IV. Acela cu metastaze. Si a murit in dureri, cu morfina, caci cancerul ii atacase deja oasele.
Concluzie: Va mai vine sa fumati????