plamanii????help!!!!

•  
    • 78 mesaje
    7 Aug 2006, 14:52
    0 0
    am o mare problema...cand respir harai,adica scot asa un zgomot,eu fumez,credeti ca e grav????mi-e frica sa ma duc la doctor,stiu ca este o mare prostie din partea mea,dar stiti ce pot avea????e grav????
  •  
    • 1025 mesaje
    7 Aug 2006, 14:55
    0 0
    eu zic sa te duci la doctor. poate fi de la tigari, poate fi o raceala, mai bine te duci si afli adevarul decat sa te stresezi, incercand sa ghicesti ce ai.
  •  
    • 78 mesaje
    7 Aug 2006, 14:59
    1 0
    ai perfecta dreptate sunt constienta de asta,dar speram ca poate o sa ma linisteasca cineva care fumeaza si are aceleasi simptome ca nu este ceva grav!cum se mai simte mama ta?sper ca mult mai bine!multa sanatate!
  •  
    • 1025 mesaje
    7 Aug 2006, 15:20
    0 0
    se simte mai bine, multumesc a fost din cauza efortului fizic mare...si eu fumez, insa nu am simptomele pe care le ai tu...asa ca nu stiu ce sa zic..
  •  
    • 78 mesaje
    7 Aug 2006, 15:24
    0 0
    iti multumesc pt raspuns,esti draguta ,mai ales ca ai fost singura care s-a obosit sa-mi scrie!poate nu m-am maturizat eu inca pe deplin si poate ar fi trebuit sa ma duc direct la doctor si nu sa stau sa postez pe acest forum,nu???ok.o zi buna iti doresc plina de sanatate si fericire!
  •  
    • 2209 mesaje
    7 Aug 2006, 17:58
    0 0
    Parerea mea este ca e de la o raceala. Ori o raceala veche netratata, ori ai chiar acum o raceala. Si eu patit asa acum cativa ani si eu nu sunt fumatoare... Mergi la medic pentru siguranta ta.
    Pana ajungi la medic, ia o frunza de varza cruda, bate-o putin ca pe snitele ca sa nu fie tare (trebuie sa fie mai moale, mai flexibila), moai-o in apa cat mai fierbinte (atat cat sa o suporti apoi pe piele) si pune-o pe piept, in zona in care simti ca vibreaza atunci cand tragi aer (zona din care vine "haraitul", probabil intre sani, putin deasupra). Peste ea, aseaza un prosop de baie, ca sa mentina caldura. Tine-o asa 2-3 ore (incearca in timpul asta sa te uiti la un film, sa te misti cat mai putin). Dupa acest procedeu te vei simti mai bine (poti repeta operatiunea de mai multe ori, dar nu exagera!) dar sa nu te faca lucrul asta sa renunti la vizita la medic! El stie cel mai bine ce ai si cum anume trebuie tratat! Multa sanatate!
  •  
    • 4411 mesaje
    8 Aug 2006, 02:33
    2 0
    Nu cred ca este ceva grav..Si eu fumez..Multtttt..Am facut o radiografie acum cateva luni si a fost ok..Chiar eram ingrijorata..Mi se mai intampla si mie sa "harai"..aiurea..Poate ne-om lasa si noi vreodata de fumat
  •  
    • 1711 mesaje
    8 Aug 2006, 10:11
    0 0
    Daaa, ai dreptate! Si tata a fost racit de multe ori, haraia dimineata cand se trezea si fuma rezonabil (zicea el), insa muuult (dupa mine). Dar ce stiu eu? Eram doar fiica-sa chit ca faceam medicina. So.... cand nu a mai putut si-a facut nenorocita de radiografie la plamani, apoi CT, apoi radioterapie, si apoi... a murit. In nici 5 luni. De cancer pulmonar in stadiu IV. Acela cu metastaze. Si a murit in dureri, cu morfina, caci cancerul ii atacase deja oasele.

Concluzie: Va mai vine sa fumati????
  •  
    • 2209 mesaje
    9 Aug 2006, 17:12
    0 2
    Ca fumatul nu aduce nimic bun cred ca stie toata lumea. Dar mai greu cu lasatul..
  •  
    • 78 mesaje
    9 Aug 2006, 21:32
    0 0
    va multumesc foarte mult pentru tot ce mi-ati scris.nu am ajuns inca la doctor...saptamana viitoare o sa merg.multa sanatate!!!
  •  
    • 78 mesaje
    9 Aug 2006, 21:33
    0 0
    delia25..imi pare nespus de rau pentru tatal tau si iti multumesc pentru mesaj.multa sanatate.