marirea sanilor-S.O.S.
-
17 Apr 2003, 02:010 0am slabit foarte mult in ultimul timp si practic am ramas fara sani(niste piei, acol
. eu am 33 de ani si nu cred ca vor mai creste ei asa, din initiativa lor. ma intreb si va intreb daca exista un tratament care sa refaca glanda mamara sau trebuie sa apelez la proteze mamare?. macar trimiteti-ma la un doctor, ca vine vara si trebuie sa scot sosetele din sutien, nu de alta.... -
18 Apr 2003, 14:22In afara de chirurgie estetica, nu cred ca exista un mod de a mari sanii. Am auzit de tot felul de creme dar eu personal nu cred ca au vreun efect (daca ar avea un efect, atunci de ce nu le-au folosit toate vedetele alea care si-au marit sanii prin chirurgie estetica??)
Imi poti spune si mie, te rog, cum ai reusit sa slabesti foarte mult? Caci si eu incerc si nu prea reusesc... -
21 Apr 2003, 03:44multumesc pt. sfat, chatonel, ma asteptam totusi la mai mult de la tine...
cat despre cura de slabire pe care am urmat-o, am trimis-o la concursul de diete unde, bineinteles (ce tendentioasa sunt!) nu a fost bagata in seama, poate pentru ca este una oarecum traditional hipocalorica, cu mici imbunatatiri.daca imi aduc bine aminte, se numea "sanatoasa si frumoasa".
incearca sa adaptezi o cura de slabire la programul si preferintele tala alimentare si atunci ai sa vezi rezultatele.succes! -
22 Apr 2003, 02:50oda, stiu ca exista anumite exercitii fizice de intarire a muschiului care sustine sanul. sigur, nu mareste sanul, dar il "ridica". apoi, exista alt set de exercitii care intaresc sanii, ma refer la muschii superiori. chiar ca se poate, pur si simplu! eu le-am executat pe ambele cu antrenor, masinaria aia se numeste "chest press", dar imi daduse sa fac si abdomene, si sa lucrez la aparatul ala pentru spate care ajuta si la intarira pieptului. nu dispera! exista o multime de femei care au alaptat,de exemplu, si au avut aceeasi problema. cu sport, masaj, dieta si vointa, plus incredere, nimic nu e imposibil. cum crezi tu ca au ajuns atitea femei sa aiba sani frumosi, pe care nici o siliconata nu le egaleaza? cu gimnastica perseverenta