probleme cu capul
-
0 0Buna! As avea nevoie de ajutor. Prietenul meu are anumite simtome care imi dau de gandit si nu vrea sa mearga la medic sa vada ce are. are dureri de cap si de ochi(partea dreapta) si ii curge din nas o substanta galbena(care el zice ca e puroi).A luat cefalexin mai mult timp si nu l-a prea ajutat.Pe langa astea, uneori devine nervos fara motiv. Va rog sa imi raspundeti si sa imi spuneti parerea. Multumesc.
-
Am aceeasi problema...
Am sinuzita,probleme de circulatie sanguina....si am avut spre norocul meu,un mic chegulet de singe care,s-a resorbit singur,in timp...altfel...
Trebuie sa verifice prin radiografii,analize,consult,si sa elimine urmatoarele banuieli:
1.sinuzita
2.un viitor accident vascular cerebral(se simte confuz? obosit?pricepe cu intirziere ce i se spune sau ce citeste?)
3.probleme de circulatie,tensiune,etc...
Oricare ar fi,sa se trateze serios si urgent altfel,ai va afecta ireversibil vederea! -
daca este vorba de sinuzita se poate scapa de ea si fara punctie. mama mea a avut intr-o iarna asa de rau incat nu se mai ridica din pat de durere si i se recomandase sa mearga neaparat sa faca punctie dar a incercat o reteta destul de simpla dar f eficienta: se arde malai pe o tabla si se inhaleaza fumul. aveti grija pt ca daca sinuzita este f puternica durerile sunt mari si zona sinusurilor dar se desfunda si cutata tot puroiul. ar fi bine sa se faca treptat, cate putin fum inhalat, doar seara pt ca apoi trebuie temperatura constanta (nu rece). rezultatele se vad imediat