RMN cerebral

•  
    • 827 mesaje
    5 Aug 2006, 12:34
    0 0
    Stie cineva cat costa un examen RMN cerebral si unde se poate face in Cluj sau, in ultima instanta, in Bucuresti?
  •  
    • 13 mesaje
    7 Aug 2006, 14:25
    0 0
    in cluj nu stiu.la buc poti face la spitalul 9,la spitalul militar si este in jur de 5 mil.sanatate multa
  •  
    • 169 mesaje
    7 Aug 2006, 14:39
    1 0
    Buna.Vineri am facut RMN in Bucuresti. Cel mai bun RMN cranian se face la spitalul de urgenta (floreasca). Eu nu am facut prin spitalizare , ci contra cost. Am platit 4 milioane vechi fara substanta de contrast, aceasta substanta ti-o indica medicul (daca ai nevoie de ea sau nu)si mai costa inca 4 milioane vechi. Mi-au dat rezultatul in 30 min...si cam atat. Din pacate pentru Cluj nu am informatii.Si inca ceva : la spitalul universitar(municipal) RMN-ul costa 3 mil fara substanta si 6 mil cu substanta. SANATATE!
  •  
    • 94 mesaje
    7 Aug 2006, 15:12
    1 0
    RMN iti face aproape orice spital din Bucuresti, mai ales dc este contra cost. La Floreasca iti pot confirma ca si matusha, un pret de ~4 mil + substanta de contrast. ar fi bine sa suni inainte pt o programare. Sunt sigura ca poti urma aceeasi procedura si pt Cluj iar preturile sa stii ca sunt in medie aceleasi. Suna la spital si cere la sectia de nurologie/neurochirurgie/computer tomograf -spune-le ce vrei exact si stabileste o programare prin tel. Multa multa sanatate!
  •  
    • 1308 mesaje
    7 Aug 2006, 15:34
    2 4
    in ce stuatii se face acest rmn? adik stiu ca e la cap, dar....detalii