Help me !

•  
    • 154 mesaje
    4 Aug 2006, 17:19
    0 0
    Am o mare problema cu pastilele.Nu le pot inghiti.Imi fac scarba si le vomit..
    Chestia asta persista de ani de zile.
    Am fost si la psiholog(probabil e dintr`o cauza psihologica),dar nu m`a ajutat cu nimic.
    Am luat f multe pastile cand am fost mica si m`am scarbit de ele total.
    Acum incep cu anti-bebe si ma tem sa nu patesc la fel.Daca le iau praf au acelasi efect? Trebuie neaparat sa le inghit intregi ? Mi`e teama ca o sa patesc la fel daca le inghit...Va rog ajutati`ma cu un sfat..
  •  
    • 3198 mesaje
    4 Aug 2006, 17:26
    0 0
    Unele - nu stiu daca nu cumva cele mai multe - au glazura aceea tare pe deasupra. Si asa te deranjeaza?
  •  
    • 154 mesaje
    4 Aug 2006, 17:37
    0 0
    Da.
    Am tot incercam sa iau,mi`am tot facut autosugestie..degeaba!
    Daca le fac praf..pastilele anti-bebe au acelasi efect sau nu ??
  •  
    • 3198 mesaje
    4 Aug 2006, 17:43
    0 0
    Presupun ca da. Tu ai aceesi problema ca pisica mea, numai ca la ea era incapatzanare pisiceasca, deh... I-am venit de hac pisand pastila si imbracand-o in braza topita, sa nu mai dea de gust... Ma rog, tu poti imbunatati startegia.
  •  
    • 9835 mesaje
    4 Aug 2006, 17:44
    0 0
    helicom, anticonceptionalele orale au, de obicei, dimensiuni foarte mici si sunt glazurate cu ceva care le face sa alunece foarte usor, deci mai indoiesc ca o sa ai probleme.

beauty ti-a dat o idee foarte buna: poti sa le iei cu mancare in loc de apa. pui pastiluta intr-un cocolos de branzica si se duce de nici nu stii de ea.

iti mai spun un lucru elementar, just in case nu il stii: pastilele se inghit foarte greu cand le asezi pe varful limbii si apoi incerci sa le inghiti cu apa. E TOTAL GRESIT. pastila trebuie pusa cat mai la radacina limbii, ca sa o poti inghiti de la prima inghititura de apa, fara probleme.
  •  
    • 154 mesaje
    4 Aug 2006, 17:48
    0 0
    sunt ca si pisica ta ...vai
    Stiu ca sunt groaznica
    O sa incerc sa o inghit cumva.Problema este ca nu e pt o luna sau 2..e pe termen lung.Apropo ..daca intrerup brusc sa le iau .. ? Ce se intampla?
  •  
    • 3198 mesaje
    4 Aug 2006, 18:09
    0 0
    Pai, se se poate intampla exact ce nu vrei sa se intample de incepi sa le iei (dar fara sanse sa pastrezi sarcina), plus o sangerare nelalocul ei.
  •  
    • 2039 mesaje
    4 Aug 2006, 19:18
    0 0
    Nu cred ca e o problema daca pisezi pilulele si le iei asa. Dar donna si beauty ti-au dat o idee buna cu pastila ascunsa intr-un aliment!
    E bine sa nu intrerupi anticonceptionalele la mijloc de luna, ca sa nu te dereglezi!
  •  
    • 97 mesaje
    4 Aug 2006, 19:55
    0 0
    Si eu sunt la fel Helicom! Nu sunt in stare ca inghit pastile..doar alea mici..si cele care sunt in capsule f mici. Deobicei imi cumpar medicamente lichide sau la nevoie le rontai. E f neplacut. Cred ca mi-e frica ca ma innec de la ele si mi se blocheaza gatul automat...De pilule nu trebuie sa iti faci griji ca sunt chiar f micutze...Doamne ajuta!
  •  
    • 154 mesaje
    4 Aug 2006, 19:56
    0 0
    Am inteles fetelor..Va multumesc mult,mult pt sfaturi.O sa incerc sa le inghit,daca nu pot nicicum le pisez si le iau asa.Va pupacesc...
  •  
    • 154 mesaje
    4 Aug 2006, 19:57
    0 0
    Apropo,o sa am greturi si dureri de cap la inceput ?? iau Laurina
  •  
    • 154 mesaje
    4 Aug 2006, 20:01
    0 0
    Am luat`o ...am spart`o intre dintisori si pe urma am inghitit`o !! Pff ...Doamne ajuta..urasc pastilele !! O sa ma doara capul ...priemele zile...pana ma obisnuiesc cu ele ??
  •  
    • 4487 mesaje
    4 Aug 2006, 20:05
    1 0
    helicom este posibil sa te doara capul de la ele. urmareste ceva timp daca te doare sau nu capul. asta una, a doua, daca nu ma insel, nu trebuie sa le pisezi sau sa le rontai, trebuie inghitite intregi. deci incearca sa le bagi in ceva, vezi ex. lui beauty, si le inghiti. asa este cel mai bine. ma voi interesa daca este ok ca le rontai sau trebuie sa le inghiti intregi. pup si...ai grija. pup
  •  
    • 154 mesaje
    4 Aug 2006, 20:08
    0 0
    aoleo ...am rontait`o !!!
    Adik am spart`o si pe urma am inghitit`o cu mare greutate ...!!
    De ce nu e bine sa le rontai ? Nu ofera protectie ??
  •  
    • 97 mesaje
    4 Aug 2006, 20:20
    0 0
    Ma indoiesc ca nu ai voie sa le rontai ca doar se topesc in burta
    Pastilele le-ai luat dupa analize de la doctor, nu?
  •  
    • 2039 mesaje
    4 Aug 2006, 20:22
    0 0
    Helicom, pentru pb asta mai bine intra pe www.anticonceptionale.ro si intreaba acolo. E o doctorita foarte draguta care iti va raspunde cu siguranta!
    Eu stiu ca o tipa era foarte speriata la un moment dat ca i s-a sfaramat pilula si nu stia daca o poate lua asa sau nu! Iar medicul i-a spus ca nu este nici o pb, asa ca...eu zic sa stai linistita!
  •  
    • 154 mesaje
    4 Aug 2006, 20:22
    0 0
    Pastilele mi le`a recomandat ginecologul la care am fost luni.Nu mi`a facut nici o analiza..doar 2 ecografii si mi`a dat Laurina.Am citit insa pe prospect unele chestii care ar fi contraindicate pt mine...dar acum le iau sa vad cum ma simt.Daca nu mi`e bine ma duc la medic si ii spun .
  •  
    • 154 mesaje
    4 Aug 2006, 20:24
    0 0
    mititik eu sunt inscrisa pe forumul anticonceptionale de curand,dar doctoressa e in concediu ..
  •  
    • 2039 mesaje
    4 Aug 2006, 20:24
    0 0
    Daca ai gasit deja 2 contraindicatii pentru tine, mai bine iti instiintai doctorul! Nu e bine sa faci astfel de experimente pe sanatatea ta!
  •  
    • 97 mesaje
    4 Aug 2006, 20:28
    0 0
    nu se dau anticonceptionale fara analize de sange ! mergi la un doctor mai serios !

Eu am luat Logest la sfaturile unei doctorite...ca apoi sa merg peste luni de zile la alt doctor care mi-a facut analizele si mi-a spus ca Logest nu mi se potrivea deloc ..si mi-a prescris alta pilula..