Help me !
-
0 0Am o mare problema cu pastilele.Nu le pot inghiti.Imi fac scarba si le vomit..
Chestia asta persista de ani de zile.
Am fost si la psiholog(probabil e dintr`o cauza psihologica),dar nu m`a ajutat cu nimic.
Am luat f multe pastile cand am fost mica si m`am scarbit de ele total.
Acum incep cu anti-bebe si ma tem sa nu patesc la fel.Daca le iau praf au acelasi efect? Trebuie neaparat sa le inghit intregi ? Mi`e teama ca o sa patesc la fel daca le inghit...Va rog ajutati`ma cu un sfat.. -
helicom, anticonceptionalele orale au, de obicei, dimensiuni foarte mici si sunt glazurate cu ceva care le face sa alunece foarte usor, deci mai indoiesc ca o sa ai probleme.
beauty ti-a dat o idee foarte buna: poti sa le iei cu mancare in loc de apa. pui pastiluta intr-un cocolos de branzica si se duce de nici nu stii de ea.
iti mai spun un lucru elementar, just in case nu il stii: pastilele se inghit foarte greu cand le asezi pe varful limbii si apoi incerci sa le inghiti cu apa. E TOTAL GRESIT. pastila trebuie pusa cat mai la radacina limbii, ca sa o poti inghiti de la prima inghititura de apa, fara probleme. -
Si eu sunt la fel Helicom! Nu sunt in stare ca inghit pastile..doar alea mici..si cele care sunt in capsule f mici. Deobicei imi cumpar medicamente lichide sau la nevoie le rontai. E f neplacut. Cred ca mi-e frica ca ma innec de la ele si mi se blocheaza gatul automat...De pilule nu trebuie sa iti faci griji ca sunt chiar f micutze...Doamne ajuta!
-
helicom este posibil sa te doara capul de la ele. urmareste ceva timp daca te doare sau nu capul. asta una, a doua, daca nu ma insel, nu trebuie sa le pisezi sau sa le rontai, trebuie inghitite intregi. deci incearca sa le bagi in ceva, vezi ex. lui beauty, si le inghiti. asa este cel mai bine. ma voi interesa daca este ok ca le rontai sau trebuie sa le inghiti intregi. pup si...ai grija. pup
-
Helicom, pentru pb asta mai bine intra pe www.anticonceptionale.ro si intreaba acolo. E o doctorita foarte draguta care iti va raspunde cu siguranta!
Eu stiu ca o tipa era foarte speriata la un moment dat ca i s-a sfaramat pilula si nu stia daca o poate lua asa sau nu! Iar medicul i-a spus ca nu este nici o pb, asa ca...eu zic sa stai linistita!