cura cu lamai???????

•  
    • 560 mesaje
    16 Apr 2003, 09:45
    0 0
    salutare evelor, am citit la diete despre o cura cu lamai care tine 13 zile si care mi se pare excelenta, mai ales ca poti bea sucul de la lamai cu zahar sau miere, ca o limonada.

as avea totusi 3 intrebari:
    1. a tinut-o vreuna dintre voi? (si daca da care sunt efectele secundare);

2. se bea doar pe stomacul gol, sau si in timpul zilei dupa masa?;

3. nu afecteaza in nici un fel organismul? (prietena mea mi-a spus ca lamaia absoarbe vitamina c din organism si ca este foarte acida si iti roade stomacul, si sunt totusi ~50 lamai).

astept cu nerabdare raspunsurile voastre.
  •  
    • 33 mesaje
    16 Apr 2003, 14:28
    0 0
    Eu am tinut-o si nu s-a observat nici o schimbare, nici macar un kg... in plus lamaile sunt f. acide pt. stomac.
    In plus atatea lamai provoaca senzatia de foame! Poate doar consumate cu ceai fierbinte.
  •  
    • 60 mesaje
    16 Apr 2003, 15:01
    0 0
    Dragele mele, eu am luat pastile cu otet de mere si-mi faceau o pofta de mancare de nu mai puteam, dar atatea lamai:
    NU cred ca este foart bune aceasta cura, decat slaba si bolnava, mai bine grasa, dar sanatoasa:
    Poate daca ar fi cineva specializat in nutritie prin forum, sa primim o parere specializata...nu stiu, dar nu cred ca este buna.
  •  
    • 1443 mesaje
    16 Apr 2003, 20:57
    0 0
    lamaile in exces distrug nu numai stomacul, ci si pleura, asa ca, atentie.
  •  
    • 560 mesaje
    17 Apr 2003, 11:01
    0 0
    ce-i aia pleura?
  •  
    • 560 mesaje
    17 Apr 2003, 11:01
    0 0
    de ce nu raspunde nici o fata care a tinmut cura?
    am vazut ca au fost mai multye persoane care au pus-o la diete.

?
    ?
    ?
  •  
    • 33 mesaje
    17 Apr 2003, 11:51
    0 0
    Daca citeai mess. de mai sus vedeai ca a raspuns cineva care a tinut-o! Si nu o recomand...
  •  
    • 560 mesaje
    17 Apr 2003, 15:15
    0 0
    SCUZE. CITISEM DAR MA REFERAM LA O TIPA CARE A TINUT-O SI A SI SLABIT.
  •  
    • 33 mesaje
    18 Apr 2003, 12:05
    0 0
    Cred ca ideea este sa incerci sa nu mai combini lamaile si cu zahar sau miere, ci baute pur si simplu in ceai sau apa plata.
    Iar ca sa dea si rezultate sa incercam ca pe parcursul curei sa renuntam macar la painea alba (se consuma numai integrala!), la prajeli si dulciuri.
    Ceea ce mie mi-a taiat pofta de mancare au fost insa gelulele de ceai verde (ceai verde la capsule), luate 2 sau 3 pe zi, si nici nu ma simteam rau la stomac (se gasesc in varianta romaneasca- laboratoarele Medica- mai ieftine, in jur de 60 000, la farmacii)
    Succes!
  •  
    • 7 mesaje
    10 Feb 2006, 23:47
    0 0
    De curand s-a deschis un salon de infrumusetare si mentinere. Printre serviciile oferite de salon sunt:
    electrostimulare, presoterapie, lifting facial, drenaj limfatic, ultra-sunete, termoterapie, raze infra-rosii si masaj
    si toate acestea la preturi accesibile.

Mai multe detalii pe site - www.maruka.ro

---------------------------
    .
    "Frumusetea... este chipul pe care-l vede sufletul vrajit " Kahlil Gibran
  •  
    • 1051 mesaje
    15 Feb 2006, 14:15
    0 0
    daca te referi la cura de lamii in care cresti progresiv nr. de lamii pina ajungi la 7 pe zi sa stii ca eu am tinut-o si de atunci am probleme, imi apar pe fata zone foarte uscate si ramin cu pete rosii pe fata cred ca e ceva eczema sau poate psoriazis... si tatal meu a tinut si de atunci periodic i se irita fata... eu cred ca nu orice organism suporta. Eu nu o recomand!
  •  
    • 1051 mesaje
    15 Feb 2006, 14:21
    0 0
    acum am vazut ca intrebarea era pusa in 2003 ha ha ha...