Nodurile de la picioare

•  
    • 15 mesaje
    3 Aug 2006, 23:29
    0 1
    Are cineva ceva sfaturi pentru cioturi sau bataturi la picioare?
  •  
    • 4411 mesaje
    4 Aug 2006, 00:47
    0 1
    Nu cred le poti opri evolutia .Insa poti sa o incetinesti..evitand incaltaminte mai putin comoda,sa nu te stranga in nici un fel..Poate ar fi bine sa vezi un medic ortoped...Uneori pot ajunge la operatie si nu e bine..
  •  
    • 15 mesaje
    4 Aug 2006, 22:47
    0 0
    Eu am auzit ca e bine sa le operezi pentru ca astfel nu mai sunt asa proeminente. Ce ziceti?
  •  
    • 4411 mesaje
    5 Aug 2006, 00:15
    0 0
    Se pot forma din nou chiar si dupa operatie.Pe de alta parte daca le lasi se pot dezvolta mult si pot deforma laba piciorului.eu am fost in spital o vreme si am vazut mai multe cazuri..Dintre care unul destul de grav..Saraca femeie mergea ff greu din cauza lor,la operatie i au fost puse tije micute la cateva degete..se strambasera..Numai medicul poate hotari cum e mai bine..Banuiesc..
  •  
    • 4411 mesaje
    5 Aug 2006, 00:39
    0 0
    Hai ca de cand incerc sa postez..Imi tot pica curentul ..Asa..Poti merge la spital la foisorul de foc daca esti din Bucuresti..Este un spital f bun de ortopedie..Eu acolo as fi vrut sa ajung insa nu s a putut..Oricum nu este o operatie dificila daca vrei sa o faci stai linistita
  •  
    • 15 mesaje
    5 Aug 2006, 13:29
    0 0
    Am sa incerc sa ajung pana acolo macar la un control...deci ai spus la Spitalul Foisorul de foc...
  •  
    • 15 mesaje
    5 Aug 2006, 13:30
    0 0
    adica la Spitalul de pe lanaga foisorul de foc sau din zona aia ma exprimasem gresit
  •  
    • 789 mesaje
    5 Aug 2006, 13:52
    0 0
    spitalul este pe linia troleibuzelor 85,69,86,79,133,135, maxi taxi -526( parca) oricum aproape de centru.
    iar doctorii sunt foarte ok.
  •  
    • 587 mesaje
    5 Aug 2006, 15:31
    0 0
    Buna ella_alice, iti inteleg problema
    Cred ca ai tot dreptul sa incerci mai intai un remediu neagresiv, care, evident nu exclude consultul medical
    Uite unele sfaturi date mai frecvent in legatura cu tratarea monturilor:
    - tratament homeopat;
    - tamponarea monturilor, seara de seara, cu tinctura de iod;
    - bai cu sare de Bazna (un pumn de sare la un lighean cu apa) seara;
    - un borcan mic de iaurt + o capatana de usturoi pisat: se unge locul in fiecare seara, timp de 10-20 de zile; se inveleste locul afectat cu o fasa si se tine asa pana a doua zi; dimineata se spala locul respectiv cu apa calda;
    - unguentul cu tataneasa este antiinflamator, reduce durerea si resoarbe monturile.
    Sper sa-ti foloseasca
  •  
    • 4411 mesaje
    5 Aug 2006, 15:36
    0 0
    Si eu sunt tot din Ploiesti.. Si acolo sunt doctori buni..Pe mine m a operat dr Dinu-acum vreo 6 ani..Nu stiu daca mai profeseaza..Cerea spaga si l-au dat unii pe mana politiei.E f bun insa cerea bani de la obraz ca sa zic asa,si foarte dur cu pacientii-necioplit..Mai sunt 2 insa nu mi amintesc cum se numesc...(unul batran si inca unul-o sa ma gandesc cum se numeste).Si aceia sunt buni si cumsecade..Poti merge si la judetean in Ploiesti la ortopedie.
  •  
    • 4411 mesaje
    5 Aug 2006, 15:38
    0 0
    Tratamentul cu iod este complet inutil,stiu de la cateva persoane..Poate ca are si rezultate nu stiu..
  •  
    • 12 mesaje
    12 Aug 2006, 02:07
    0 0
    Vezi ca mai sunt ceva discutii tot pe-aici si in cadrul altor subiecte deschise sub titlul:"tratamentul monturilor",monturile!!!!!!!!!!! de pe SANATATE si FRUMUSETE.Da si tu o cautare din stanga sus a paginii dupa cuvantul monturi.Vei vedea ca singura scapare pt monturi este sa te obisnuiesti ca le ai.
    Succes, chiar daca vei hotari sa te operezi!