hernie de disc
-
3 Aug 2006, 16:440 0prietenul meu a fost diagnosticat cu hernie de disc.i s-a spus ca va fi supus unei interventii chirurgicale.
sunt f speriata
ce urmari poate avea o astfel e operatie?
e o operatie grava? -
3 Aug 2006, 18:07eu am fost operata de hernie de disc acum ani si 1/2 adica la varsta de 24 ani.Nu vreau sa te sperii dar eu mai am probleme si acum :1.cateodata ma doare spatele de innebunesc si mi se duce durerea in jos pe nervul sciatic pana in punctul fesier(eu am avut prob. la L4-L5)2.nu am voie sa ridic greutati,nu pot sa fac miscari bruste,nu pot sa stau in frig etc.Acum depinde de la caz la caz(recuperarea oricum este de durata ani de zile)Unii suporta mai usr operatia unii nu;oricum nu e de bine Dc vrei alte detalii scrie-mi ca stiu ce vorbesc.Eu am fost operata la SPItalul militar
-
3 Aug 2006, 18:11singura problema este ca el trebuie sa se fereasca toata viata sa faca efort mare sau sa ridice greutati astfel existand un risc f mare sa ajunga la a 2-a operatieOricum e nasol rau ,pe mine m-a marcat pe viata operatia asta(cel mai mult fizic)
-
3 Aug 2006, 22:17Am fost si eu operata acum aproape 4 ani si imi este in continuare greu: am probleme mari, dureri pe picior si altele, deci subscriu la ce a zis si Donnaalba. Totusi recuperarea depinde de fiecare, oricum ar trebui dupa operatie sa faca exercitii fizice specifice zilnic pt a ameliora durerile.
Daca poate cumva ocoli operatia prin alte metode ar fi ideal. Intereseaza-te, poate ii va fi mai bine.