Triplu test pozitiv
-
0 1A mai patit-o careva cu triplu test pozitiv?
La eco 4D se vede daca exista vreun risc de a aduce pe lume un copil nu taman sanatos?
Cine imi poate da un raspuns concludent il rog foarte mult sa ma lumineze si pe mine.
Multumesc -
Trebuie sa te felicitam? Ca abia asteptam sa o facem! Cum adica triplu test pozitiv?
Si eu ma intrebam cum e cu riscul nasterii unor copii cu probleme, dar cineva mi-a zis ca la ecografii, in diferitele etape de dezvoltare, se vad toate alea. Nu numai ca se vad, dar se si cauta cu atentie (de ex. se masoara pe ecran cu rigla toate organele si oasele, pt ca incadrarea in anumite dimensiuni poate fi un indiciu sau nu al prezentei unui sindrom, boala nashpa, monstruozitate); daca e vreo suspiciune se fac si analize... -
Din pacate nu trebuie sa ma felicitati.Adica daca triplu test asta e pozitiv, pot naste un copil cu malformatii.Daia ma agit si intreb daca a mai trecut cineva prin asa ceva, ca io de o ora, de cand am aflat, cred ca am albit si am imbatrinit 10 ani.Am citit ca sunt cazuri in care trplu test a iesit pozitiv si la amniocenteza a iesit totul ok.Dar vreau sa aud sau sa vad io ca e cineva care a trecut prin asa ceva, nu doar ca am citit.Merci oricum
-
Imi pare sincer rau ca treci prin asa ceva! Stiu ce inseamna, am si eu o fetita si am trecut prin groaza asta. Din fericire nu au fost probleme! Am insa o prietena, defapt este fina noastra, careia i s-a spus cand era insarcinata, dupa un triplu test, ca ar putea da nastere unui copil cu probleme ( mongoloid ). Si-a facut amniocenteza si nu era nici o problema. Peste 2 zile puiutul face un anisor si e o minune de bebe.
Daca as fi in situatia ta m-as gandi ca nu am nimic de pierdut si as face amniocenteza, inainte de a lua alta decizie. Dar sigur tu iei hotararea!
Multa sanatate, putere de merge mai departe, indiferent ce drum alegi si sa ne tii la curent!
Pupici! -
Daca te intereseaza, pot sa iti recomand o dr ffff buna, care face 4D. Am "testat-o" pe multe gravidute si e super priceputa, talentata as putea spune...Ca divertisment, asa, i-a spus unei prietene si cu cine o sa semene copilul, ce trasaturi o sa aiba, nu ii scapa nimic. Poate iti e de ajutor. Daca te intereseaza iti spun unde o gasesti si cum se numeste. Numai bine!