Triplu test pozitiv

•  
    • 2331 mesaje
    2 Aug 2006, 14:20
    0 1
    A mai patit-o careva cu triplu test pozitiv?
    La eco 4D se vede daca exista vreun risc de a aduce pe lume un copil nu taman sanatos?
    Cine imi poate da un raspuns concludent il rog foarte mult sa ma lumineze si pe mine.
    Multumesc
  •  
    • 389 mesaje
    2 Aug 2006, 14:47
    0 0
    la eco se vede daca-i sanatos bebe, de la o anumita varsata a fatului. daca sarcina-i prea mica, se vede daca-i placenta ok. asta+ analize specifice, cerute de doctor, pot sa iti dea un raspuns
  •  
    • 3198 mesaje
    2 Aug 2006, 15:02
    0 0
    Trebuie sa te felicitam? Ca abia asteptam sa o facem! Cum adica triplu test pozitiv?

Si eu ma intrebam cum e cu riscul nasterii unor copii cu probleme, dar cineva mi-a zis ca la ecografii, in diferitele etape de dezvoltare, se vad toate alea. Nu numai ca se vad, dar se si cauta cu atentie (de ex. se masoara pe ecran cu rigla toate organele si oasele, pt ca incadrarea in anumite dimensiuni poate fi un indiciu sau nu al prezentei unui sindrom, boala nashpa, monstruozitate); daca e vreo suspiciune se fac si analize...
  •  
    • 2331 mesaje
    2 Aug 2006, 15:18
    0 0
    Din pacate nu trebuie sa ma felicitati.Adica daca triplu test asta e pozitiv, pot naste un copil cu malformatii.Daia ma agit si intreb daca a mai trecut cineva prin asa ceva, ca io de o ora, de cand am aflat, cred ca am albit si am imbatrinit 10 ani.Am citit ca sunt cazuri in care trplu test a iesit pozitiv si la amniocenteza a iesit totul ok.Dar vreau sa aud sau sa vad io ca e cineva care a trecut prin asa ceva, nu doar ca am citit.Merci oricum
  •  
    • 220 mesaje
    2 Aug 2006, 15:42
    0 0
    Imi pare sincer rau ca treci prin asa ceva! Stiu ce inseamna, am si eu o fetita si am trecut prin groaza asta. Din fericire nu au fost probleme! Am insa o prietena, defapt este fina noastra, careia i s-a spus cand era insarcinata, dupa un triplu test, ca ar putea da nastere unui copil cu probleme ( mongoloid ). Si-a facut amniocenteza si nu era nici o problema. Peste 2 zile puiutul face un anisor si e o minune de bebe.
    Daca as fi in situatia ta m-as gandi ca nu am nimic de pierdut si as face amniocenteza, inainte de a lua alta decizie. Dar sigur tu iei hotararea!
    Multa sanatate, putere de merge mai departe, indiferent ce drum alegi si sa ne tii la curent!
    Pupici!
  •  
    • 3198 mesaje
    2 Aug 2006, 15:48
    0 0
    Of, si eu care credeam ca e vorba de un test de sarcina... Sorry...
    Nu te mai framanta pana nu esti sigura-sigura, ca-i faci rau si lui bebe. Asteapta rezultatul de la amino...chestia aia, da? Doamne-ajuta!
  •  
    • 1946 mesaje
    2 Aug 2006, 15:54
    0 0
    eu n-am trecut prin asta, dar acest triplu test nu este concludent si scrie si pe el. trebuie sa faci amn iocenteza. daca sarcina ta este mai avansata, poti face si eco 4D.
    eu sunt convinsa ca e bine bebelusul tau.
  •  
    • 2331 mesaje
    2 Aug 2006, 16:15
    0 0
    Fac amnio daca mi se recomanda, nu se pune pb.Fac si 4D, mai in septembrie.Vroiam sa stiu ca a mai trecut careva prin asa ceva si se rezolva.Bine, daca o iesi si amnio prost, atunci e mai naspa.Merci de sfaturi
  •  
    • 220 mesaje
    2 Aug 2006, 16:58
    0 0
    Daca te intereseaza, pot sa iti recomand o dr ffff buna, care face 4D. Am "testat-o" pe multe gravidute si e super priceputa, talentata as putea spune...Ca divertisment, asa, i-a spus unei prietene si cu cine o sa semene copilul, ce trasaturi o sa aiba, nu ii scapa nimic. Poate iti e de ajutor. Daca te intereseaza iti spun unde o gasesti si cum se numeste. Numai bine!
  •  
    • 2331 mesaje
    2 Aug 2006, 17:01
    0 0
    Multumesc, esti deosebit de draguta, dar deja mi-am facut programare la Sanador la un nene, imi scapa cum il cheama.Ideea e sa o mai fac, ca daca testul de la amnio iese prost, intru rau in depresie si mai ies probabil prin octombrie, cand e ziua fiicei mele de 5 ani.Multumesc mult
  •  
    • 220 mesaje
    2 Aug 2006, 17:53
    0 0
    La multi ani fetitei! Cu multa placere, stiu ce inseamna sa te chinuie astfel de temeri. Multa sanatate!
  •  
    • 360 mesaje
    3 Aug 2006, 09:47
    0 0
    Eu am inteles asa - triplu test iti da un rez statistic, de ex mie mi-a iesit ca am 1 sansa din 2500 de a avea un copil cu probleme. Daca iesea...de ex...1 din 50...se considera risc mare si te trimite la amnio. Adica cel mai probabil bebe a sanatos.
  •  
    • 2331 mesaje
    3 Aug 2006, 13:29
    0 0
    Mie mi-a iesit ca din 385 cat e statistic, eu am 369.Am albit si am inebunit.Doctorita m-a trimis maine la amnio.Mi-e frica de intepenesc sa nu pateasca copilul ceva.Si daca maine da Dzeu si e totul ok, mai stau ca pe cuie inca freo 2 saptamini pina imi da rezultatul amnio.Merci fetele