dermatolog bun in constanta?

•  
    • 364 mesaje
    2 Aug 2006, 12:16
    0 0
    Cunoaste cineva un dermatolog bun in Constanta?va pup
  •  
    • 5 mesaje
    2 Aug 2006, 13:03
    2 1
    doctor dermatolog:
    1. dr.Necula poate fi gasit la spitalul mare si la cabinetul particular de la IICIL.Cabinetul este la parterul blocului turn langa fabrica de paine.
    2. Dr.Antohi care are cabinet pe bd.Ferdinant spre Rest.Ciuperca
  •  
    • 5 mesaje
    2 Aug 2006, 13:28
    1 0
    Am uitat: la Spitalul Militar este dr.Nocivin---cotat ca unul din cei mai buni din Constanta!
  •  
    • 364 mesaje
    2 Aug 2006, 13:45
    0 0
    multumesc pt raspuns.Ma intereseaza pt sot,,, ii cade parul foarte mult si s-a rarit pe zi ce trece f vizibil.O data la o perioada ii apar si niste bubite f mici tot pe pielea capului,rare,,, sunt pe sistem nervos,,, asta cu bubitele se intampla in special cat e in voiaj ,,, cand ajunge acasa ii trec asa ,, fara nici un tratament,,, se spala numai cu chelstop si sapun moale cred ca de 6 luni insa nici o remediere,,, ma ingrijorez si poate un dermatolog bun ne va da un tratament care sa stopeze macar caderea parului.pupici si multam mult!!!
  •  
    • 5 mesaje
    2 Aug 2006, 17:22
    0 0
    Vezi sa nu fie din cauza apei pe care o foloseste la spalat.Daca este navigator ei mai folosesc apa din tank.Fiind statuta poate ataca radacina parului.Asa a patit sotul meu cans era in armata dar nu a ajuns in acest stadiu.
  •  
    • 364 mesaje
    7 Aug 2006, 13:24
    2 0
    probabil,uite la faza asta cu apa statuta din bazine nu m-am gandit.pupici