Gandaci:(((((
-
0 10M-am mutat de o luna cu prietenul meu intr-un apartament care e plin de gandaci

inainte sa venim s=a facut o dezinsectie in tot apartamentul iar dupa o saptamana am dat noi cu Flit si tot au aparut
sunt mici si medii, dar multi , in bucatarie si baie
nu stiu ce sa ma fac, ma simt invadata, mai am putin si ii pun la intretinere !
ajutor ! -
daca ai aparatura casnica in bucatarie (aragaz, frigider etc) e de preferat sa insisti si pe sub ele...revii dupa 15 zile, timp in care pot sa apara alti gandaci, din ouale depuse in aceasta perioada...
e tare scarbos, da' prin perseverenta, scapi de ei.
si ai grija ca dupa ce i-ai exterminat, sa nu vina altii de la vecini, pe langa tevi. -
Fetelor, e chiar asa eficient Regentu' asta? Tare ma bate gandu' sa-l incerc si io, caci de cand s-au apucat vecinii de pe palier de renovari mi-au invadat "lighioanele" astea spurcate toata casa...bleah.....Nu e toxic pt. copii mici? Al meu abia a implinit 11 luni si e in perioada in care merge de-a busilea si nu prea pot folosi spray-uri contra gandacilor
-
Fetele ajutor, au aparut gandaci de bucatarie si la mine.
Cum se foloseste Regent-ul?
Dupa ce dai cu solutia asta, cat timp trebuie sa lipsesti de acasa? Auzisem ceva de genul ca trebuie sa dai cu Regent si sa lasi asa 2 zile, dupa care te intorci si aerisesti. Eu credeam ca pot termina intr-o zi, sa dau dimineata iar seara sa pot dormi in casa.
Aveti idee? -
in primul rand trebuie sa astupati orice orificu prin care ei pot veni.la baie pot veni pe langa tevi,pe la canalizare,prin spatele wc-ului(la mine pe acolo veneau si mi-am faut ca un fel de masca pe care am imbracat-o in faianta),de sub cada,daca nu aveti usa la aerisire.
in bucatarie la fel.va urez succes...in lupta cu ei.sunt tare scarbosi. -
Eu am dat cu "Spray impotriva gandacilor si altor artropode taratoare MR. AGRES" in bucatarie si pe marginea parchetului in camere. Am repetat operatiunea la 7 zile, si apoi am pus CAPCANE RAID. O cutie contine 6 capcane si in general ajung la o bucatarie de 12 mp. Se pun in spatele dulapurilor, sub masca de chiuveta, sub aragaz si pe langa frigider. Numarul capcanelor necesare este in functie de suprafata bucatariei, sunt instructiuni scrise pe spatele cutiei.
NU SUNT TOXICE PT OM SI NU AU MIROS.
Am grija de atunci ca la 3 luni sa schimb capcanele vechi cu altele noi.
Si neaparat noaptea pun capac la scurgerea la chiuveta.
Am incercat si eu atunci mai multe tipuri de substante care in afara ca miroseau urat pt altceva nu erau bune si sunt cativa ani de cand am scapat de ei. Chiar daca mai sunt in subsol si probabil si la vecini , se mai intampla sa ne viziteze cate unul ,dar ori il gasesc mort ,ori apare ametit si il prind imediat. . -
Mai, si cu copil sicu motan, am dat seara inainte de culcare cu regent si toata noaptea am tinut geamurrile inchise.Nu am dat in camera in care am dormit noi.Dimineata, copil la gradi, motan lins pe jos, ca murea daca nu lingea, nu a patit nimeni nimik.Pui intr-o sticla de cola de o,5 apa si praful respectiv sau solutia, nu mai stiu forma de prezentare, faci o gaura la mijloc si dai prin toate cotloanele.Costa cam treijdemii
-
de cand am catel, nu mai stiu ce-i ala gandac. nu imi dau seama cum simt gandacii prezenta cainilor, dar e clar ca evita sa dea nas in nas cu ei.
mai demult, stateam cu chirie. apartamentul era plin de gandaci, ne invadau chiar si in pat. ei bine, din momentul in care ne-am luat catel, gandacii au disparut (mai apareau, rar, unii mici pe langa chiuveta din bucatarie, dar erau egali cu zero si oricum nu stateau, dispareau si ei urgent). -
uah, fetelor ce subiect scarbos! si eu am avut popoare din astea migratoare si m-am chinuit sa scap dand cu tot felul de solutii! acum e bine! mi s-a mutat vecinul de la parter de vreo 3 ani si a luat si gandacii cu el. intr-un apartament de 4 camere erau, cred ca vreo 12 persoane, nu stiu precis ca niciodata n-am reusit sa-i numar si mai tineu si animale in casa. sotul meu a dat nas in nas intr-o dimineata cu o capra pe care o scoteau vecinii la pascut! asa ca va dati seama ce era acolo!