contraceptia locala

•  
    • 599 mesaje
    1 Aug 2006, 10:50
    1 0
    am folosit 3 luni de zile anticonceptionale, dar ulterior medicii au spus ca nu trebuie sa mai folosesc niciodata aceasta metoda pt ca am o demineralizare in corp si de la pilule ma dezechilibrez f mult. eu am folosti si prezervativul dar nu m-am impacat prea bine cu el pt ca aveam usturime in momentul si dupa actul sexual. am incercat si foitele. as vrea sa va intreb ce metoda pe baza de spermicide mi-ati recomanda mai mult?
  •  
    • 3198 mesaje
    1 Aug 2006, 10:59
    0 0
    Medicii??? Au fost mai multi care ti-au spus chestia asta cu demineralizarea????
  •  
    • 599 mesaje
    1 Aug 2006, 11:03
    0 0
    da, am fost la 2 medici alopati si la un medic homeopat. si toti m-au sfatuit sa nu mai iau anticonceptionale pt ca mai incolo o sa simt si mai rau efectele adverse. oricum eu le-am luat mai mult pt ca am avut un chist pe ovar, dar tot cu tratament homeopat mi-a scazut.
  •  
    • 3198 mesaje
    1 Aug 2006, 12:41
    0 0
    Ma gandesc ca tot medicii stiu mai multe... Alopati, desigur.
  •  
    • 599 mesaje
    1 Aug 2006, 12:50
    0 0
    in fine nu asta este important...pana la urma e decizia mea in cine am mai multa incredere. eu am intrebat cu totul altceva
  •  
    • 689 mesaje
    1 Aug 2006, 13:18
    0 0
    din cate stiu eu spermicidele au protectie de 75% fata de 99% cat au anticonceptionalele. Adica 1 din 4 femei ramane insarcinata daca foloseste spermicide...esti sigura ca vrei sa folosesti asa ceva?
    Eu iau de 5 ani anticonceptionale si nu am absolut nimic...gandeste-te de 2 ori cata incredere ai in doctorii nostri..am fost la unul odata care mi-a spsu ca anticonceptionalele iti dauneaza ca au multi hormoni..ala inca traia prin 1980 cred...cel mai bine ar fi sa cauti pe internet informatii sigure , nu ce iti spun doctorii nostrii...
  •  
    • 599 mesaje
    1 Aug 2006, 13:32
    0 0
    eu am folosit metoda pe baza de spermicide si prietenul meu nu a ejaculat inauntru si nu am ramas. anticonceptionale in nici un caz nu o sa folosesc pt ca nu ma simt bine si plus de asta nu are rost sa inghid aiurea pilule pt ca nu am o viata sexuala regulata. am vb si cu mama mea si ea foloseste numai foite de f mult timp si nu a ramas niciodata cu ele. dar le foloseste tot timpul
  •  
    • 3198 mesaje
    1 Aug 2006, 14:08
    0 0
    Stai linistita, ca nu-mi permit sa judec optiunile medicale ale unei persoane, mai ales ca mi se pare mai ok sa-ti rezolvi problemele naturist si natural. Ma gandeam insa ca ar fi culmea ca medicina homeopata sa aiba solutii si de genul celei cautate de tine. Dar mai stii...
  •  
    • 220 mesaje
    1 Aug 2006, 16:28
    0 0
    eu te sfatuiesc sa nu folosesti foite ca nu sunt sigure! Dar e un spermicid se numeste Pharmateare alta sustanta decat foitele chinezesti) sub forma de ovule sau crema si e mult mai eficient! Eu am folosit dar o scurta perioada! Sanatate!
  •  
    • 599 mesaje
    1 Aug 2006, 19:55
    0 0
    as incerca sa folosesc, dar am inteles ca ovulele se scurg si au si un miros si gust neplacut si imi fac probleme pt ca daca plec in concediu nu stiu cat de bine se pastreaza din cauza caldurii. in orice caz o sa intreb si la farmacie poate imi recomanda ceva care sa ma multumeasca.
  •  
    • 220 mesaje
    1 Aug 2006, 22:38
    0 0
    da, ovulele se scurg...si da, se topesc la caldura! Eu una am patit chestia asta si a trebuit sa le pun la frigider... Foitele se topesc mai greu, dar eu stiu ca sunt ceva mai nesigure! Totusi de la Pharmatex mai au mi se pare o varianta de prezentare a produsului, dar nu am folosit! Eu pana la urma am ramas la pastile ca mi s-au parut mai sigure si mai comode (ce-i drept ca aveam nevoie de ele si ca tratament). Incearca o cautare pe net, sunt niste site-uri bune in engleza din domeniul .gov care prezinta f bine avantaje si dezavantaje ale tuturor metodelor!
  •  
    • 767 mesaje
    3 Aug 2006, 16:28
    0 0
    Draga mea, in primul rand te felicit pt faptul ca ai renuntat la pilule in momentul in care ti-ai dat seama ca nu iti fac bine. Sincer. Iar faptul ca mai multi medici ti-au sustinut decizia e absolut ok.
    Acum... poti incerca ovule sau crema (cu aplicator) de la Pharmatex. Se gaseste peste tot si nu e scumpa. Incearca! Vezi cum te simti. La mine a fost ok, am renuntat pt ca sincer nu prea imi place cum miroase... Si nu se topesc decat la temperaturi foarte mari. Au ambalaje super-ok, nu-ti face probleme. Ca un extra-sfat: ca sa stai linistita in ceea ce priveste siguranta, incearca sa eviti saptamana cand ai ovulatie