sangerari dupa avort
-
31 Iul 2006, 19:330 0am facut un chiuretaj acum cateva zile si in primele doua zile am sangerat f putin...apoi deloc urmatoarele 2 zile...ia de sambata tot sangerez in continuu, cu cheaguri mici de sange, tre sa precizez ca sangerarile sunt usoare, nu abundente.
Medicul meu din pacate e in concediu saptamana asta deci vreau sa va intreb si voi (cele care ati avut nefericirea sa treceti prin asa ceva) daca e normal.
Eu am tot cautat pe diverse siteuri de medicina si am aflat ca e normal sa sangerez pana la 3 saptamani si sunt normale si cheagurile mici pt ca uterul cica revine la dimensiunea initiala. -
31 Iul 2006, 20:04s-ar putea sa fi racit sau sa ai alte ccomplicatii.
nu scrie nicaieri ca e OBLIGATORIU sa ai astfel de sangerari.
fugi repede la doctor! nu mai pierde timpul pe forum... -
1 Aug 2006, 15:33Si eu dupa un chiuretaj am sangerat 3 saptamani in care am tot asteptat sa se opreasca,cand am vazut ca tot asa o tine m-am hotarat sa merg la dr sa vad ce se intampla....
Concluzia....Nea doctor nu si-a facut bine treaba,a trebuit sa ma interneze pt 3 zile pt a mai face inca o data chiuretaj(ca prima oara nu a curatat bine).
Daca doctorul tau e in concediu poti linistita sa mergi si la altul,nu-i de joaca cu asa ceva....si sigur doctorul tau nu se va supara ca ai mers la altcineva ci iti va spune ca ai procedat f bine (adica asa cred eu ca e normal!!!)
Asa ca nu mai sta pe ganduri si fa-ti cat mai repede o programare....si daca vrei spune-ne si noua ce a fost... -
2 Aug 2006, 14:29Mi s-a intamplat si mie (pe vremuri), dar de frica unui nou chiruretaj am mers la farmacie si am cerut ceva pt. eliminarea resturilor. Mi-a dat (am uitat cum se cheama dar daca imi amintesc, spun)cateva pastilute si
intr-o zi doua am rezolvat. -
2 Aug 2006, 15:59deci deocamdata stai linistita, daca proble persista mai mult de o sapt mergi la medic. organismul tau are capacitatea de a elimina si singur unele resturi care sunt normale(chiar daca doctorul te-a curatat fff bine).
pt eventualitatea unei infectii, in cazul in care medicul nu ti-a prescris asa ceva ia niste antibiotice usoare.
sper ca vei fi bine si ca te ingrijorezi degeaba.