Caderea parului

•  
    • 601 mesaje
    31 Iul 2006, 13:43
    0 0
    Ma confrunt cu o cadere masiva de par.As vrea sa-mi recomandati o masca eficienta, impotriva caderii parului, dar nu un tratament cu care tb. sa stau prea mult timp pe cap.
  •  
    • 235 mesaje
    31 Iul 2006, 13:55
    1 0
    Si eu am acceasi problema, caderea masiva a parului (I mean, se umple peria dimineata ). Sunt disperata, nu mai stiu ce sa fac...
    Ma intreb daca nu cumva o avea legatura cu creo problema endocrinologica (iau novothyral)...
  •  
    • 1198 mesaje
    31 Iul 2006, 14:22
    0 0
    Mie mi s-a remediat problema cu Keratina de la L'Oreal.
  •  
    • 601 mesaje
    31 Iul 2006, 14:25
    0 0
    Hai mai, ziceti o masca aici, ceva, ca o sa chelim de tot. La mine nu-i probl. hormonala iar vitamine iau., analize bune, etc. Poate ceva stres dar nu cred, ca am avut stresuri si mai mari si nu mi-a cazut parul in halul asta.
    M-a ajutat, in trecut,tratamentul cu ulei de ricin si petrol, dar nu mai vreau sa stau 2 ore cu chestia aia pe cap. Stiu de o masca ce se tine 3 min. pe par, a folosit-o o colega cu rezultate bune, dar colega este in concediu si n-o pot intreba numele mastii. Poate stiti voi ceva, va rog!
  •  
    • 601 mesaje
    31 Iul 2006, 14:26
    0 0
    Scuze, acum te-am vazut: Keratina asta e o masca?
  •  
    • 1 mesaje
    31 Iul 2006, 14:36
    0 0
    Stie cineva un tratament pentru pelada? Pelada este caderea parului pe portiuni mici .Multumesc tare mult!!!
  •  
    • 1198 mesaje
    31 Iul 2006, 15:13
    0 0
    Keratina, este un spray care se da pe parul umed dupa ce-l speli. Mie nu mi-a mai picat parul si a capatat si un aspect foarte misto.
  •  
    • 601 mesaje
    31 Iul 2006, 16:15
    0 0
    Este cumva pt. par uscat sau gras? Parul meu este uscat. Merci!
  •  
    • 1198 mesaje
    31 Iul 2006, 17:29
    0 0
    Pt toate tipurile de par.
  •  
    • 159 mesaje
    31 Iul 2006, 22:49
    0 0
    DAR SAMPOANE DE INTRETINERE/CRESTERE/REGENERARE???
    am citit undeva ca pentru cresterea parului sa te limpezesti dupa fiecare spalare cu ceai de rozmarin, dar mi-e greu sa cred...........a mai incercat cineva???????
  •  
    • 162 mesaje
    1 Aug 2006, 17:21
    0 0
    Pentru yardley
    Caderea parului poate avea foarte multe si foarte grave cauze. De ce nu iti comanzi o analiza de biodetectie?
    S-ar putea sa ai lipsa de vitamine, ori minerale.
  •  
    • 737 mesaje
    1 Aug 2006, 17:33
    1 0
    am mai postat la un subiect acelasi lucru. exista o firma de cosmetice - Hemel- care are un produs pt par. nu cred k ati auzit pt k nu se gaseste in magazine, dar da rezultate. nu l-am testat pe mine pt k nu am avut nevoie, dar am vazut rezultatele la altii. imi spuneti daca aveti nevoie
  •  
    • 274 mesaje
    2 Aug 2006, 00:55
    0 0
    Uleiul d ricin e bun si el!
  •  
    • 193 mesaje
    2 Aug 2006, 11:17
    0 0
    Am mai postat la un subiect asemanator. E vorba despre o masca foarte buna si foarte simplu de facut. Un galbenus de ou, o lingurita de ulei de ricin si o fiola de Gerovital. Se amesteca si se aplica pe radacina. Se lasa 20 de minute, si apoi se spala cu sampon. Se repeta la fiecare spalare. Am incercat-o si eu cand imi cadea parul cam tare si am fost surprinsa sa constat ca functioneaza.
  •  
    • 193 mesaje
    2 Aug 2006, 11:20
    0 0
    Pentru PELADA am gasit niste retete in Formula AS. Citez de acolo:

"Cel mai bun remediu pentru pelada este usturoiul. Un cunoscut mi-a spus cum s-a vindecat el si am incercat si eu acest remediu. Am avut un rezultat foarte bun si rapid. Tratamentul este simplu: se ia un catel de usturoi taiat in doua si cu el se freaca bine partile afectate (la mine a fost pe barba). Faceam operatiunea seara, pentru a nu deranja pe nimeni cu mirosul de usturoi in cursul zilei."

"Intr-o calimara se pun 4-5 catei de usturoi romanesc, cu coaja cu tot. Se acopera cu otet alimentar de 9gr. si se insurubeaza dopul. Se lasa la macerat la loc caldut pana se desprinde coaja (crapa). Cu un betisor cu vata se freaca energic locul afectat. Atentie! Ustura si locul se va inrosi. Puteti tampona in fiecare zi, daca nu se irita locul prea tare. Dupa scurt timp, sub cojile formate vor aparea iarasi firisoare fine de par."
  •  
    • 193 mesaje
    2 Aug 2006, 11:24
    0 0
    "Mai intai se impune o dezinfectare a lenjeriei celui in cauza, atat cea corporala, cat si asternutul, plus imbracamintea si ustensilele, ca: pieptene, aparat de ras, si altele ce vin in contact cu locurile afectate de pelada.
    • Se procura cateva capatani de usturoi sanatos (nu din import) pentru tratament. Reteta: se ia un catel de usturoi, i se reteaza capul, si cu taisul cutitului se fac mai multe crestaturi la o adancime de 1-2 mm, ca sa iasa zeama. Cu aceasta parte se frictioneaza circular atat zona unde este pelada, cat si marginile sanatoase (1-2 cm). Se taie usturoiul, se cresteaza din nou si se continua frictionarea pe acelasi loc. Se repeta procedeul pana se termina catelul de usturoi. Dupa terminarea frictionarilor, se inveleste locul cu o fasa curata, se mentine 24 de ore, apoi se spala locul bolnav cu apa calda. Frictionarea si spalaturile se repeta timp de 3 zile consecutiv, apoi se fac frictionari si spalare la o zi si jumatate, timp de 5 zile, apoi din doua in doua zile, timp de o saptamana. Dupa 6-7 zile, daca pelada e localizata pe cap, va aparea un puf alb (viitorul par), care in decurs de o luna va capata vigoarea si culoarea normala. Nu se folosesc alte unguente sau solutii in acest timp. Nu se tine nici un fel de regim, dar se impune o igiena perfecta."

Alte produse recomandate ca tratament ar mai fi: Marul Lupului; medicamentele FORCAPIL si FVS2; Revalid (din experienta unei prietene); complexul de vitamine (toate B-urile), minerale si oligoelemente si Flavonoid.

Sper sa ajute pe cineva informatiile de mai sus. Multa sanatate.
  •  
    • 601 mesaje
    2 Aug 2006, 13:27
    0 0
    Andromeda, in ce consta analiza aceea de biodetectie? Ca mie, analizele la sange, de anul asta, mi-au iesit ok. Merci.
  •  
    • 162 mesaje
    2 Aug 2006, 16:44
    0 0
    http://www.biodetectie.ro/Articole.html
    sau Messenge ID: biodetectie
  •  
    • 9835 mesaje
    2 Aug 2006, 20:17
    0 0
    .
  •  
    • 601 mesaje
    8 Aug 2006, 16:32
    0 0
    Rorox, iti multumesc pt. "pontul" cu Keratina. Am folosit doar de cateva ori si deja se vad rezultatele. Parul nu prea mai cade si a capatat volum...