mi se umfla picioarele

•  
    • 18 mesaje
    4 Ian 2002, 11:21
    0 0
    Dragile mele, am o problema pe care am observat-o abea acum, iarna, de cand port cizme inalte. Dimineata cand ma duc la servici imi intra perfect, imi sunt chiar lejere, iar cand plec nu imi mai pot inchide fermoarul pana sus. Cert este ca de la statul pe scaun in fata calculatorului 8 ore mi se umfla picioarele. Ce sfaturi aveti pentru mine. Va spun din start ca uneori sunt atat de prinsa de ceea ce fac incat nu ma pot ridica periodic sa fac putina miscare.
    Va pup si astept raspunsurile voastre.
  •  
    • 63 mesaje
    5 Ian 2002, 14:54
    0 0
    Incearca niste dresuri medicinale. Sint mai scumpe, dar cred ca merita!
  •  
    • 96 mesaje
    7 Ian 2002, 10:52
    0 0
    Poate sunt prea stramte cizmele si-ti afecteaza circulatia sangelui.
  •  
    • 96 mesaje
    7 Ian 2002, 10:53
    0 0
    Scuze, ai spus ca dimineata sunt lejere dar poate preseaza pe undeva?
  •  
    • 63 mesaje
    7 Ian 2002, 17:24
    0 0
    La serviciu porti alte incaltari? Ar trebui ca la birou sa incalti ceva f lejer si comod, ca sa nu-ti afecteze circulatia, care si asa are de suferit pt ca ore in sir stai pe scaun.
  •  
    • 18 mesaje
    9 Ian 2002, 08:14
    0 0
    La serviciu port papuci de casa, foarte lejeri, iar cizmele nu ma strang deloc cand plec de acasa. Le port doar pe drum, deci ele sunt cele care m-ar putea jena cel mai putin. Am observat ca daca tin picioarele sub mine pe scaun nu se mai umfla asa de tare, dar as cauta totusi alt remediu.
  •  
    • 9 mesaje
    9 Ian 2002, 10:06
    0 0
    Poate ai probleme renale. Sa-ti faci analiza sumara a urinei.
  •  
    • 18 mesaje
    10 Ian 2002, 16:53
    0 0
    Iti multumesc mult, vara. Nu m-am gandit inca la asta. O sa imi fac analizele.
  •  
    • 492 mesaje
    22 Mar 2002, 11:07
    0 0
    Pt. Roxanalo
    1. Ce greutate/inaltime ai?
    2. Cit de sarat maninci?
    3. Cita apa bei peste zi?
    Trebuie sa stii ca statul prelungit pe scaun fragmenteaza circulatia atit la nivelul soldului, cit si al genunchilor, producind o dificultate a returului sanguin. TREBUIE ca, la interval de 1 ora, SA TE RIDICI de pe scaun si sa faci doua ture macar pe culoarele locului unde lucrezi. Iti mai recomand un exercitiu simplu de gimnastica: stind pe scaun, cu picioarele sprijinite/sau nu pe calciie, adu-ti virful picioarelor spre gambe si inapoi de cel putin 100 ori. Acest simplu exercitiu iti va intari si mulculatura gambelor, dar va impulsiona si circulatia de la acel nivel.
    mica2
  •  
    • 31 mesaje
    22 Mar 2002, 11:30
    0 0
    Am avut si eu aceeasi problema, atata doar ca eu ma trezeam dimineata cu picioarele, mainile,si ochii umflati.Pantofii abia intrau, inelele ma stangeau de-mi faceau dungi negre pe degete iar ochii.....zici ca toata noaptea imi cara cineva pumni.Pe parcursul zilei imi reveneam(asa cam pe la ora 10).Am crezut ca am probleme cu rinichii, dar mi-am facut analizele si nu-i nimic in neregula.Medicii mi-au zis ca asta-i metabolismul.Dar am gasit o solutie:beau mult ceai(renostip), am inlaturat sarea si condimentele din alimentatie(inclusiv branza, maslinele sarate) si seara imi masez picioarele si mainile cu un unguent stimulator al circulatiei(diclofenac, elmifenac).Sunt destul de ieftine si au efect.Si, bineinteles cum zicea si cineva pe aici ma misc cate 5-10 min prin birou sau pe culoar(duc o hartie la secretariat, ma duc la toaleta chit ca ma duc doar sa ma uit in oglinda, etc).Pot sa-ti zic ca e mult mai bine acum.
  •  
    • 740 mesaje
    25 Mar 2002, 20:46
    0 0
    "terapie" sexuala mai multa !
  •  
    • 214 mesaje
    12 Mai 2002, 05:25
    0 0
    hi,hi.hi...ce bine ar fi ...!!