cum ne lasam de fumat??

•  
    • 3158 mesaje
    29 Iul 2006, 10:50
    0 0
    evelor,atata incerc si tot nu reusesc ce ma sfatuiti?
  •  
    • 553 mesaje
    29 Iul 2006, 11:01
    0 0
    sa nu mai fumezi

eu am fumat intr-o noapte la un chef atat de mult ca mi se facuse rau de tot si de a doua zi n-am mai fumat 8 luni, dar m-a pus pacatul sa reincep, bine cam 2-3 tigari pe zi dar ce conteaza, tot bag fum si nicotina...
    mi-a ramas in cap o fraza spusa de Vadim "cand dai foc la ceva, stai in fum? nu, atunci de ce bagi fum in tine?!"
    poate te ajuta
  •  
    • 3158 mesaje
    29 Iul 2006, 11:16
    0 0
    sper sa am ambitia necesara ...sau o sa ma intoxic si eu in exces si apoi nu mai fumez un an mersi de sfaturi!
  •  
    • 3158 mesaje
    29 Iul 2006, 15:25
    0 0
    ...da,tocmai mi-am cumparat un pachet de tigari
  •  
    • 215 mesaje
    29 Iul 2006, 18:37
    0 0
    pt a te lasa de fumat este necesara, in primul rind, vointa si iar vointa!!!!
    In completare poti folosi o cura de detoxifiere, prin alimentatie si suplimente alimentare cu acest rol;adauga un ritm de viata plin cu activitati in aer liber, mai putin in discoteci, baruri, mai ales acum vara, excursii la munte, mers pe bicicleta,sau gasirea unui nou hoby.
    Cauta-ma sa detaliem discutia pe locweb@flash.ro
  •  
    Tey
    • 454 mesaje
    29 Iul 2006, 18:53
    0 0
    Vointa!A fost cam singura data in viata mea cand am avut VOINTA si nu m-am reapucat.Ajunsesem la 40 de tigari pe zi.Eram supla,dar tenul meu arata groaznic.Acum am cu 6 kg mai mult ...si ce daca ,ma simt bine la 1.63 si 60 kg.

M-am gandit la sanatatea mea,la familia mea,la copii mei(care or sa vina )

Ma simt mult mai bine,arat mult mai bine.

Totul vine din interior!

Multa VOINTA,draga mea!Iti tin pumnii!
  •  
    • 1272 mesaje
    29 Iul 2006, 22:02
    0 0
    nu te poate ajuta nimeni, dacat tu singura prin vointa.
    eu fumam mult, chiar 1 pachet pe zi, si atunci cand am ramas insarcinata, am zis nu mai fumez pt copilul meu, am avut vointa, si iata, se poate!!!