testele de sarcina..concludente sau nu ?

•  
    • 154 mesaje
    28 Iul 2006, 22:22
    3 17
    Buna fetelor.Am si eu o mare,mare prb!!
    Am avut acum 14 zile un contact sexual neprotejat.
    Partenerul nu e ejaculat in mine,dar eram in a 14`a zi dupa menstruatie...zi ff riscanta.
    Am facut un test de sarcina (barza) acum 3 zile si a iesit negativ.L`am repetat azi dimineata si a iesit ciudat.1 linie rosie si inca una fff stearsa,abia se observa cu ochiul liber.E cat un fir de par...trebuie sa te uiti cu mare atentie ca sa o vezi.E aproape alba.
    M`am dus la farmacie si i`am spus farmacistei.Mi`a zis ca este o eroare,sa repet testul.
    Am cumparat inca 2 si le`am facut.Unul tot barza( ca si primele) si celalalt strain. Cel Barza a iesit la fel,cu linia aceea aproape insesizabila si cel strain doar cu o linie.ATAT!
    Nu stiu ce sa mai cred!! Sunt insarcinata sau nu ????? testele astea chiar nu sunt bune de nimic ?? Scrie pe ele ca ..pot fi declarate pozitive,doar daca ambele linii sunt rosii!!
    Nu a fost asa !!
    De maine ar trebui sa`mi vina ciclul..
    Nu stiu ce sa cred.A mai patit cineva asta?? Va rog un sfat,ca simt ca innebunesc!!
  •  
    • 1198 mesaje
    28 Iul 2006, 22:28
    3 3
    Helicom, mai asteapta o saptamana si mai fa-ti un test. Sunt multe teste pe care scrie ca pot fi facute dupa 48 de ore, sau mai stiu eu cand, dupa contact, dar te poti pacali. Eu am facut 3 teste de sarcina si au iesit negative, iar ultimul pe care l-am facut a fost testul barza, facut cam dupa o saptamana de la data la care trebuia sa-mi vina menstruatia si a iesit pozitiv. Cea de-a doua liniuta nu se vedea atat de pronuntata ca prima, dar era acolo.

Asa ca...mai ai un pic rabdare si mai fa-ti un test. Stiu ca e grea faza cu rabdarea, dar nu prea ai ce face!

Numai bine!
  •  
    • 154 mesaje
    28 Iul 2006, 22:38
    3 3
    rorox,cat de tare se vedea liniuta cealalta la tine,la testul Barza???
    Eu ma duc luni la ginecolog,mi`am facut ieri programare,dar m`am programat pt altceva..ca sa incep sa iau antibebe.Sper sa nu am surprize si sa aflu ca am copil
  •  
    • 1198 mesaje
    28 Iul 2006, 22:42
    2 0
    Sincer, nu prea tare! Eu eram fff bucuroasa, si cand i-am aratat sotului meu testul, m-a intrebat ca unde-i a doua liniuta, ca el nu o vede, deci nu se observa fff bine. Acum nu stiu daca ar putea dr sa vada daca esti sau nu gravida, pt ca daca a-i fi, ar fi mult prea devreme sa se vada chiar si la eco!

Nu vreau sa te nelinistesc, pt ca daca nu e mom pt bebe, atunci pot fi cele doua liniute o problema, dar poate nu-i nimic! Ti-am zis, mai fa un test peste vreo saptamana!
  •  
    • 154 mesaje
    28 Iul 2006, 22:59
    1 1
    Nu e momentul pt un bebe
    Abia am terminat clasa a 12`a,abia mi`am inceput viata sexuala.Nu sunt pregatita pt un copil.Sunt f nelinistita !!
  •  
    • 1198 mesaje
    28 Iul 2006, 23:02
    4 1
    Hai, ca nu-i sfarsitul lumii! Poate nici nu ai de ce sa-ti faci griji. Si daca esti insarcinata si crezi ca nu vrei acum un copil exista solutii. Nu-i recomandat, dar e o varianta. Desigur, pt tine acum, varianta cea mai fericita ar fi sa nu fi insarcinata.

Cum ziceam, nu-i sfarsitul lumii, ok???
  •  
    • 154 mesaje
    28 Iul 2006, 23:06
    1 1
    Da,asa e!!
    Dar eu chiar nu iau avortul ca o joaca si nici nu mi`ar fi usor sa`l fac.Cred ca as fi una dintre femeile care ar innebuni dupa (
    Sper sa nu fiu ..cu toate ca incep sa am dubii.
    Simptome pot avea de acum ? Ca am ameteli deja !
  •  
    • 1198 mesaje
    28 Iul 2006, 23:19
    0 0
    nu poti avea simptome de acum, asta e deja subconstientul...

e adevarat, un avort e o trauma si fizica, dar mai mult psihica si nu e deloc de glumit cu asta, insa daca a-i fi insarcinata, a-i face un avort?
  •  
    • 20 mesaje
    28 Iul 2006, 23:30
    0 2
    ma repet se poate ca la teste sa nu se vada pronuntata cea dea doua liniuta dar daca se vede e pozitiv...concetratia culorii pe cea de-a doua liniuta depinde de cat e de avansata sarcina, practic de hormonul sarcinii...daca nu e f colorata inseamna ca sarcina e mica, dar daca apare inseamna ca esti insarcinata.

Daca te duci la ginecolog sa vada daca esti insarcinata te sfatuiesc sa nu ceri un test de urina ca e aceeasi chestie ca la testele astea de sarcina pe depistarea aceluiasi hormon...eventual sa iti faca o ecografie acolo tre sa se vada, daca nu la ecograful normal la ala intravaginal
  •  
    • 56 mesaje
    28 Iul 2006, 23:31
    1 0
    stai linistita in privinta testului si eu am patit aceasi chestie , am facut trei teste si toate la fel o linie rosie si adoua asa cum ai descris-o tu rozalie mai mult alba .am fost cu ele la farmacie ,o farmacista mi-a zis ca ar fi pozitiv si alte doua farmaciste ca e negativ iar a treia zi mi-a venit ciclul.asa ca stai linistita ca nu esti insarcinata.nu stiu ce sa cred despre testele astea inainte erau foarte bune.te pupik si ai grija de tine.
  •  
    • 94 mesaje
    28 Iul 2006, 23:42
    2 2
    Helicom, testele astea sunt relative cand apar asa si mai rau te ingrijorezi, ai vazut cum la unele fete a iesit pozitiv si la unele negativ cam in aceiash situatie ca a ta cu linutele.daca tot ai programare la doctor atunci asteapta pana atunci ca nu are rost sa te ingrijorezi atat..k daca Doamne fereste e ceva o sa ingrijorezi destul; atunci. du te la doctor si spune i direct de ce ai venit si cel mai bine ecografie intravaginala k acolo iese sigur daca e ceva. depinde unde te duci ca nu peste tot se face. dak nu, sigur este si testul de sange.
    mult noroc...si fie sa iasa asa cum vrei tu!
  •  
    • 154 mesaje
    28 Iul 2006, 23:53
    1 0
    Va multumesc fetelor pt incurajari!!
    Testele astea chiar nu sunt bune de nimic.Tind sa cred ca mai mult rau fac.Pur si simplu sunt speriata de moarte,nu stiu ce sa cred.
    Eu nu inteleg cum poate fi testul pe jumatate pozitiv,cand scrie f clar pe test...daca a 2`a liniuta este de aceiasi culoare cu prima e pozitiv.Nu scrie nimic de vreo linie stearsa!!
  •  
    • 94 mesaje
    29 Iul 2006, 00:04
    0 0
    gata liniste'te acum,oricum nu poti sa faci nimic...culca'te. iti tinem pumnii...si sa ne zici ce ai facut
  •  
    • 154 mesaje
    29 Iul 2006, 00:06
    1 2
    Luni am programare la medic!! O sa va zic rezultatul !! Tineti`mi pumnii !!
  •  
    • 154 mesaje
    29 Iul 2006, 16:53
    0 1
    M`am interesat si uitati ce am aflat : La o saptamina de la intirzierea menstruatiei e bine sa faci test de sarcina deoarece pina se implanteaza ovulul si incep sa se formeze vilozitatile coriale dureaza vreo 10 zile si deoarece exista entitatea numita avort menstrual care face ca un test de sarcina pozitiv inainte de data venirii menstruatiei sa se transforme in negativ foarte putin mai tirziu.

Asta mi`a spus`o un medic ginecolog azi!
    Deci testele de sarcina pe care le`am facut nu sunt concludente..inainte de menstruatie.
  •  
    • 2778 mesaje
    29 Iul 2006, 18:20
    1 0
    Depinde de test.Sunt care se pot face la 48 de ore de la contact si sunt destul de sigure.
    Dar daca tot zici ca nu e momentul pentru un bebe de ce nu ai folosit prezervativul?metoda coitala e riscanta si se foloseste in primele sau ultimele 10 zile din ciclu.Si vezi ca nici nu e sanatoasa pentru el...duce la impotenta.
    Ai terminat a12a...esti asa tanara..ia-ti o masura de protectie in plus ca nu e de gluma.
  •  
    • 154 mesaje
    29 Iul 2006, 21:52
    2 0
    A fost o greseala.Am folosit intotdeauna prezervativ,dar atunci am renuntat la el.Actul s`a terminat prea repede si pana ne`am dat seama...era deja prea tarziu.
    Abia mi`am inceput viata sexuala.Nu am apelat la alta metoda contraceptiva...pt ca sunt la inceput.Au trecut abia 3 saptamani.
    Am zis ca prezervativul e cel mai bun pt inceput.
    Luni am programare pt a incepe cu pastilele anti-bebe.
    Am hotarat sa incep cu ele dupa debutul vietii sexuale.
    Sper sa fie bine si sa scap din asta.
    A 2`a oara sigur nu mai patesc asa ceva.O sa ma tin cu sfintenie de pastile.Numai eu stiu prin ce stres trec..Nu mai vreau inca o data.
  •  
    • 94 mesaje
    29 Iul 2006, 23:30
    4 2
    deci draga Helicom ,sa inteleg ca mai ai de asteptat..inca ceva stress?
  •  
    • 154 mesaje
    29 Iul 2006, 23:52
    1 0
    Da..cam asa ceva
    Oricum merg luni la medic.O sa ii spun despre ce e vorba,ce problema am si il rog sa se uite ..poate vede ceva.
  •  
    • 94 mesaje
    31 Iul 2006, 16:05
    6 6
    ce ai facut???????? ai fost la doctor???