anticonceptionale
-
0 0La cat timp dupa ce am intrerupt anticonceptionalele este sigur sa raman insarcinata?
-
Pana acum am facut 3 teste,si am de gand sa mai fac unul prin ziua 33...
La primul s-a vazut mai sters,a 2 a zi tot mai sters dar mult mai observabil,al 3 lea test si mai pronuntat si ma astept in ziua 33 sa fie la fel de puternica ca prima(nu ma las pana nu vad 2 liniute clare si la fel de pronuntate.
Gravi sunt-pt ca eu am un cm de 25 zile si sunt in ziua29 si nici urma de ruschi -
Cele 3 teste pe care le-am facut au fost toate diferite.
-Pe prospectul primului test scria ca chiar daca a 2 a liniuta nu este la fel de pronuntata este totusi sarcina.
-Pe al 2lea test scria ca daca a 2 a liniuta nu este la fel de pronuntata ca prima nu este sigur ca este sarcina.
-Iar pe al 3 lea test nu dadea nici un detaliu
Deci,nu stiu sigur,dar am auzit multe fete care au fost gravi si a 2 a liniuta a fost f stearsa.
Cand sarcina este fff mica (de ex la 2 sapt.de la concepere) nu are cum sa se vada a2a la fel ca prima.Cam dupa 3-4 sapt de la concepere ar fi liniile la fel.
Dar te mai intreb o data:Vrei bebel sau nu?
Am auzit ca testele clearblue ar fi cele mai exacte.Se zice ca sunt mai scumpe ,dar cele mai sigure.Eu cu clearblue inca nu am incercat,asa ca iti pot spune numai ce stiu din auzite...