Diflucan + Lomexin
-
0 0As vrea sa stiu daca a incercat cineva la sfatul medicului acest tratament combinat si daca a dat rezultate in cazul candidozei recurente.
-
l-am incercat demult si nu pot sa spun ca am scapat de ea, decat pe moment.Imi pare rau sa-ti spun asta, stiu ca nu e placut sa tot incerci si sa nu aiba rezultat, dar te-as sfatui sa-l incerci si sa-ti cresti imunitatea cu fructe si legume, firbeti lenjeria daca e din bumbac, daca nu cumparati alta si acelasi tratament sa-l faca si partenerul, adica cu lomexin crema, zilnic.
-
adina,am fiert lenjeria, am cumparat alta, am bagat-o in clor etc. Folosesc DOAR lenjerie de bumbac, am intrerupt si anticonceptionalele in perioadele anterioare in care am facut tratament. Am facut tratament cu Diflucan si Lomexin insa separat iar acum vreau sa le iau impreuna. Stii cumva vreo schema de tratement? Mi s-a spus sa iau (atat eu cat si sotul) Diflucan saptamanal, timp de 3 saptamani, doza unica iar Lomexin 2 ovule, la inteval de 3 zile.
-
vai de mine!
mie mi s-a dat doza unica, adica 4 pastile parca, si atat ca de aia e doza unica!
eu zic mai bine sa mergi la alt doctor, eu i-am tot schimbat si m-am facut bine cu un tratament pe care, momentan nu-l mai gasesc, e vorba de niste ovule facute dupa reteta la farmacie, care contin substante ce fac rau candidei(intreaba si tu ginecologul) si ar fi bine sa iei si ceva pe cale bucala, Nizoral daca nu l-ai incercat de prea multe ori.Eu, pentru tine, o sa incerc sa gasesc reteta, slabe sperante totusi, dar, cine stie....poate o gasesc, sa te ajut.Vezi ca, dupa tratament medicul tau de familie sau ginecologul trebuie sa-ti dea un medicament care te ajuta la cresterea imunitatii.