Va rog un sfat
-
0 0Buna fetelor, am si eu o problema. Nu scap de durerile de stomac. De cand ma stiu ma doare, sunt balonata si in ultima vreme ma doare ca si cum as primi o lovitura puternica in stomac la intervale de timp si aceste dureri ma tin cam 1 minut.Am fost la diversi medici, mi-au spus ca am gastrita, ca e pe sistem nervos, ca am stomacul pozitionat mai jos si de aici se deregleaza tot tractul digestiv. Dar chiar si asa ar trebui sa existe o modalitate de tratament. Eu ma indop zilnic cu triferment, colebil, zimogen, no-spa si alte medicamente de genul...Eu chiar nu mai suport aceste dureri, tot timpul ma doare, mai rau sau mai putin dar am aceasta durere aproape constant. Daca stie cineva un medic bun, daca a mai trecut cineva prin asa ceva va rog sa ma sfatuiti si pe mine cum sa fac sa scap de aceste dureri.
Va multumesc. -
in paralel cu tratarea gastritei trebuie tratat si stresul sau, mai bine zis, trebuie intarit organismul in fata stresului, ca de fugit de el nu ai unde!!!!
Atit gastrita sau ulcerul, dupa semne, cit si efectele nesuferite date de stres se rezolva numai cu metode naturale - medicina complementara- .
Cauta-ma pe locweb@flash.ro cu amanunte despre virsta, loc de munca, tratamente urmate in trecut si in prezent. -
Incearca sa mergi la Spitalul de urgenta Floreasca la doctorul Dop;
Parintii mei au fost tratati de dansul de ulcer, si acum se simt foarte bine;
Tata, de exemplu avea un ulcer ascuns, care nu se vedea la nici o analiza....
Pe langa tratament, trebuie sa urmezi si un regim alimentar strict;
Tu urmezi asa ceva? -
Va multumesc pentru raspunsuri fetelor. Astazi am fost la doctor, la Biomedica si m-a consultat o d-na doctor care mi-a dat urmatorul tratament(Controloc, Debridat,Spasmomen si Triferment)Mi-au luat si sange pentru analize amanuntite,(suspecteaza Helicobacter) intrucat eu am avut o sarcina extrauterina rupta in ianuarie si de atunci nu mi-am mai repetat analizele de sange.Am iesit din spital cu hemeglobina 8. Astept maine rezultatul analizelor. Una peste alta mi-a spus ca am o Gastrita cronica, Colon iritabil si plin cu gaze si ceva pe la duoden. Daca nu va da rezultate tratamentul, voi face si endoscopie sau alte analize amanuntite. Am inceput tratamentul astazi, parca ma simt mai bine decat ieri, eu acum sunt la menstruatie si parca este din ce in ce mai abundenta si cu cheaguri multe. Poate si asta a fost un motiv pentru crizele avute...In ceea ce priveste alimentatia, sunt destul de grijulie, nu fac excese, cand am probleme am grija ce mananc si evit sucurile acidulate. Apa minerala nu beau decat foarte rar, Cola si alte sucuri de genul, asemenea. Va tin la curent cu rezultatele .
Va multumesc inca odata si imi cer scuze pentru ieri, dar chiar ma simteam foarte rau si chiar aveam nevoie de sfaturile voastre.