durerile de cap
-
7 Apr 2003, 22:180 0prietenul meu sufera de dureri de cap de cca 6 ani...a fost la doctor dar nu a primit nici un raspuns..el mai prezinta si dureri de coloana..din cauza acestor dureri de cap nu poate sa se odihneasca.corespunzator...si underi deivine irascibil..are senzatia ca nu are aer...
-
7 Apr 2003, 23:22Din ce spui se pare ca prietenul tau are o spondiloza cervicala, de aici si durerile de cap si de coloana. Sa mearga la un neurolog unde i se va face EEG pt a se exclude o suferintza cerebrala si o radiografie de coloana. Daca este spondiloza, cu gimnastica medicala se rezolva problema. Bafta.
-
11 Mai 2003, 17:17si eu am spondiloza cervicala si lombara dar durerile de cap ma necajesc cel mai mult.am facut radiografii si stiu deja ce probleme am la coloana.spune-mi ce fel de gimnastica as putea face ca sa le inlatur.sufar foarte mult!
-
12 Mai 2003, 21:52Dureri de cap si in anumite zone ale coloanei pot aparea si de la probleme cu ficatul sau fierea. La ficat trebuie verificate transaminazele. La fiere nu stiu. Bafta!