Complexul de vitamine B

•  
    • 106 mesaje
    25 Iul 2006, 11:04
    0 0
    Am nevoie de niste sfaturi,va rog.Nu stiu daca s-a mai discutat pe tema aceasta,cred ca da.
    Am o carenta de vitamine,in general de B-uri cred,dupa simptome.Am incercat sa le iau din alimentatie dar nu prea am reusit.
    Ceea ce ma intereseaza sunt vitaminele fiole injectabile care cred ca sunt mai eficiente decat cele pe cale orala.Stiti cumva care e solutia cea mai buna?Vreau sa imi revin.Multumesc
  •  
    • 106 mesaje
    26 Iul 2006, 08:25
    0 0
    Se pare ca nu vrea nimeni sa ma bage si pe mine in seama.Multumesc fetelor
  •  
    • 1037 mesaje
    26 Iul 2006, 08:40
    0 0
    bubulina,sunt bune si oralele dar trebuie sa fie doza ridicata...si ca sa-ti faci o idee,uita-te la complexul de B sa aiba gramajul 100 cam la toate(am spus numai cifra pt ca poate fi mg si mcg..si sa nu te confuzez)
  •  
    • 1198 mesaje
    26 Iul 2006, 11:04
    2 0
    Cred ca ar fi mai bine sa ceri parerea unui dr, daca numai CREZI ca B-urile sunt de vina!!

Sanatate!
  •  
    • 106 mesaje
    26 Iul 2006, 11:46
    0 0
    Multumesc dar nu prea am timp sa ajung pe la doctori si m-am cam saturat de ei ca niciodata nu te lamuresc si 2 pareri nu sunt la fel.
  •  
    • 4487 mesaje
    26 Iul 2006, 11:55
    1 0
    bouboulina de ce nu te duci la farmacie si sa-ti iei toate vitaminele complexe care au B-uri??? La alea injectabile trebuie ca cineva sa-ti faca injectii in fiecare zi, si, cred eu, nu merita. Mai bune sunt astea orale. dar esti fff. sigura ca este vorba numai de B-uri? poate ai o anemie sau cadere de calciu si nu trece numai cu B-uri. Ai nevoie de un complex de vitamine. pup si multa sanatate!!!
  •  
    • 106 mesaje
    26 Iul 2006, 13:20
    0 0
    Merci Cecs ptr mesaj.O sa vad pana la urma ce fac,stiu ca cele injectabile sunt mult mai bune,se asimileaza mai repede.M-am interesat de carentele vitaminelor B si am gasit simtomele care le aveam eu,la un moment dat chiar imi amorteau mainile(nu palmele)si ma speriasem,credeam ca e din cauza oboselii.Nu mai zic de starea de irascibilitate,dureri de cap,ameteli,greata,constipatie,etc.Si mi-am dat seama ca aproape toate alimentele care contin B-uri nu le consum ptr ca nu imi plac.Oricum nu prea am luat vitamine in general si nu pot spune ca ma hranesc sanatos,nu am cum,lucrez pana la 19 si cand ajung acasa ies in oras si mananc tot felul de prostii ca imi e prea foame sa mananc doar o salataCam atat.Multumesc
  •  
    • 106 mesaje
    26 Iul 2006, 13:25
    0 0
    A si am uitat.Cred ca si cu calciul am probleme,duminica am iesit din bloc si am mers cativa metri si mi-am pierdut brusc directia,m-am dus spre o masina si nu mai vedeam nimic in fata ochilor,m-am asezat pe vine sa nu lesin.M-am speriat rau,nu mai patisem asa ceva,mai aveam un pic de ameteli dar nu aproape sa lesin.Nu a fost caldura ca era dim si ma si odihnisem cat de cat.Mi-au trecut si niste idei prin cap ca imi intarziase 2 sapt(din cauza cistitei cred) si am fost la farmacie sa imi cumpar un test.Negativ normalOricum a atat de urat sa ti se faca rau pe strada si sa fii singur(ciudat sentiment)
  •  
    • 4487 mesaje
    26 Iul 2006, 14:58
    0 0
    bouboulina nu zic ca nu sunt bune cele injectabile, dar din cauza caldurii, bei multe lichide, faci chanel si pierzi din vitamine, de aceea iti spun ca bulinele sunt mai bune. cu toate ca si astea cel mai bine este sa le iei in lunile care au r in cuvant. i-ati un complex de vitamine, care sa aiba si toate B-urile si calciu. multa sanatate si ai grija de tine. pup.
  •  
    • 215 mesaje
    26 Iul 2006, 23:13
    0 0
    bouboulina,
    exista pe piata romaneasca doar o firma ce produce vitamine dupa o tehnologie speciala, care le asigura o absorbtie in proportie de 95%, fata de toate celelalte ce se absorb doar in proportie de 30-35%;din ce localitate esti? Exista si metode de stabilire a deficitelor de vitamine si minerale din organism.
    Daca doresti mai multe informatii, te astept pe locwb@flash.ro
  •  
    • 106 mesaje
    2 Aug 2006, 11:36
    0 0
    bazil42 ai un mesaj privat
  •  
    • 162 mesaje
    2 Aug 2006, 17:08
    0 0
    De ce nuiti comanzi o analiza de biodetectie ?
    Nu te deplasezi de la birou si ai rezultatele.
    Iar daca vrei, ti se poate recomanda si tratamentul.
  •  
    • 734 mesaje
    2 Aug 2006, 17:20
    0 0
    medicii pot avea pareri diferite, dar asta nu te impiedica sa-ti faci un set de analize si sa vezi exact ce-ti lipseste.