e posibil sa fi ramas insarcinata ?

•  
    • 18 mesaje
    25 Iul 2006, 10:34
    0 0
    2 luni rand mi-a venit pe 21 si luna aceasta pe 11 am facut sex neproteja dar nu a ejaculat in mine e posibil ? deja imi intarzie de 4 zile va rog ajutati-ma si pe mine cu orice sugestie va multumesc!!
  •  
    • 744 mesaje
    25 Iul 2006, 10:41
    0 0
    eu zic sa mai astepti.posibil e orice.
  •  
    • 18 mesaje
    25 Iul 2006, 10:46
    0 0
    deja mi-e frica cat sa mai astept dar ??
  •  
    • 403 mesaje
    25 Iul 2006, 11:11
    0 0
    Nu vreau sa te sperii dar nu este necesar sa ejaculeze in tine ca sa ramai insarcinata, pentru ca inaintea ejacularii mai exista un lichid in care se pot strecura foarte bine spermatozoizi.Asa ca tragi singura concluzia......Raspunsul meu este da poti fi insarcinata, dar mai stai cateva zile si mai fa-ti un test.....
  •  
    • 18 mesaje
    25 Iul 2006, 11:17
    0 0
    sunt sanse mari sa se intample asta viocris ? ms
  •  
    • 403 mesaje
    25 Iul 2006, 11:55
    0 0
    Din cate stiu eu da.Acuma eu nu sunt doctor dar asa am auzit si daca stai sa te gandesti este si logic, pentru ca nu vin doar ei asa dintr-o data ei urmeaza un lichid seminal parca se numeste si care poate contine spermatozoizi.Dar mai da si tu pe google si cauta lichid seminal si vezi ce zice.
  •  
    • 18 mesaje
    25 Iul 2006, 11:56
    0 0
    multumesc am sa caut !
  •  
    • 403 mesaje
    25 Iul 2006, 12:00
    0 0
    Eu imi doresc asta de foarte mult timp si la mine nu se intampla si la voi fetele astea mai tinere si fara minte(scuza-ma te rog sa nu te superi) se intampla asa frecvent??!!De ce nu va protejati fetelor?
    Da un semn daca am dreptate
  •  
    • 18 mesaje
    25 Iul 2006, 12:05
    0 0
    stiuuuu eu de fiecare iai zic ca nu vreau fara ... dar a fost o situatie mai ... mintea zicea nu corpul zicea da sper sa nu se intample nimic doar sa fie o intarziere
  •  
    • 3 mesaje
    25 Iul 2006, 14:12
    0 0
    parerea mea e ca ar trebui sa stai linistita! un raport sexual inainte de menstruatie poate face ca acesta sa intarzie pana la 5-6 zile! e prea devreme sa iti faci griji
  •  
    • 262 mesaje
    25 Iul 2006, 15:23
    0 0
    of ce bine ca ati decshis subiectul ca mie imi crapa capul de azi dimineata tot cu aceeasi problema, am 2 luni de cand am lasat anticonceptionalele, prima luna nu am avut raport sexual si ciclu mi-a venit normal.
    A doua luna am avut raport sexual in ziua a 8a si in ziua a 20a cred....acum problema e ca mi-a intarziat cu 8 zile. Dimineata mi-am facut 2 teste de sarcina, si la ambele a iesit o linie rosie (mai inchis la culoare) dar se observa si cea de-a doua, care e roziu deschis. Nu stiu daca sunt insarcinata dar imi vine sa mor....
    M-am dus la un cabinet particular de analize si mi-a luat urina pentru analiza si rezultatul il voi primi maine la amiaza....simt ca mor pana atunci....As da orice sa nu fiu insarcinata.
  •  
    • 220 mesaje
    25 Iul 2006, 15:44
    0 0
    daca se vede si a doua liniutza inseamna ca esti...
  •  
    • 205 mesaje
    25 Iul 2006, 16:13
    0 0
    daca a iesit chiar slab vizibil a doua linie esti insarcinata.fa-ti un test barza sunt cele mai bune si le poti face oricind si dute la control.
  •  
    • 153 mesaje
    25 Iul 2006, 16:51
    0 0
    doamneeee.....esti mamica..cand apare si a doua linie e de rau...eu am facut testul de 2 ori ...si mereu mi-a iesit ca nu sunt....cand am dat 200.000 de mii pe altul acum 2 ani mi-a iesit ca sunt insarcinata...ideea e sa astepti 10 zile dupa ce trece data la care stii ca ciclul ar fi trebuit sa iti vina...dupa cele 10 zile de intarziere sa fii sigura ca esti insarcinata....ce pot sa iti spun....nasol moment...sa ne spui ce ai facut
  •  
    • 153 mesaje
    25 Iul 2006, 16:54
    0 0
    cat pt andreea...ce pot spune....nu trebuie sa te iei dupa ce zice el..." nu vrea"...atunci nici tu sa nu vrei....dak nu-i convine sa puna mana sa iti i-a pastile ca sa stati amandoi linistiti...dak te iubeste asa mult atunci ar trebuii sa iti respecte acesta decizie...e si pt binele tau draga mea...iar dak nici asa nu vrea ...atunci nu te merita...punct...
  •  
    • 4411 mesaje
    25 Iul 2006, 19:40
    0 0
    Eu am facut o data un test de sarcina la un cabinet -era negativ.Insa doctorul mi a spus ca daca aparea si a doua linie "este posibil" sa fii insarcinata.Nu este sigur.Asa ca nu te panica si mai fa unul dupa 7-10 zile.Categoric nu este sigur.

PS:Ce faze sunt astea?Fata spune ca ar da orice sa nu fie insarcinata si voi ii urati "Felicitari mamico"?
  •  
    • 262 mesaje
    26 Iul 2006, 07:40
    0 0
    multumesc fetelor, azi iau rezultatul de la laborator....dar ma simt din ce in ce mai rau, psihic....cred ca am pus-o rau tare si sunt insarcinata....mi-am facut-o cu mana mea....oricum daca ar fi in alte conditii cred ca mi-as fi dorit copilul mai presus de orice, dar acum nu se poate....
    Cel mai mult ma enerveaza ca altii isi doresc copii, se lupta ani de zile sa ii aiba, fac tratamente dupa tratamente si nu reusesc, iar eu dupa 3 contacte am ramas insarcinata...desi am luat 4 ani anticonceptinale continuu si credeam ca imi va fi greu sa raman insarcinata....asta e...
  •  
    • 403 mesaje
    26 Iul 2006, 09:00
    0 0
    danyR ai perfecta dreptate, eu am aproape 3 ani de cand sunt in tratamente pentru a face copil si asta deoarece la o varsta frageda adica (17 ani) am facut un chiuretaj si asta mi-a daunat acum cand vreau sa-l fac....????Deci concluzia, cele care sunt tinere si nu vor sa faca copii, sunt atatea metode ca sa nu ramaneti nu cum era in 1990 de nu gaseai mai nimic sau iti era rusine sa ceri la farmacie.Fetelor bagati-va mintile in cap si ganditi cu el(capul) si nu cu altceva pentru ca eu nu sunt singurul caz de acest gen va garantez lucrul asta.
    P.S. AVETI GRIJA SI LUATI DIN TIMP CE TREBUIE CA SA EVITATI CE S-AR PUTEA INTAMPLA RAU MAI TARZIU.
  •  
    • 262 mesaje
    26 Iul 2006, 11:49
    0 0
    Fetelor am luat rezultatul si am crezut ca pic jos din picioare, sunt INSARCINATA, imi vine sa mor....
  •  
    • 156 mesaje
    26 Iul 2006, 11:58
    0 0
    Si ce te gandesti acum sa faci???????????