ce sa fac?

•  
    • 40 mesaje
    25 Iul 2006, 00:41
    0 0
    Buna fetelor.
    Sunt intr-o mica dilema. Momentan urmez tratament pentru anexita cu ovule (18 zile), supozitoare (10 zile) si antibiotic (7 zile). Dupa ce termin antibioticele, trebuie sa ma duc la dr sa vada daca mi-a trecut anexita. Ei bine... nu stiu ce sa fac. Seara dinaintea controlului, mai pun ovul sau nu? Mi se pare normal sa nu mai pun, dar e bine sa intrerup tratamentul?
  •  
    • 33 mesaje
    25 Iul 2006, 01:53
    0 0
    sint as med.in mod corect trebuie lasat un timp fara medicatie ca sa vezi si tu si dr daca organismul a reactionat ...
  •  
    • 5 mesaje
    25 Iul 2006, 17:32
    0 0
    Ar fi trebuit sa-ti spuna medicul,dar.....eu zic ca nu trebuie sa intrerupi tratamentul.
  •  
    • 4411 mesaje
    25 Iul 2006, 19:36
    0 0
    Nu intrerupe tratamentul.Este f important sa nu te speli vaginal inainte sa mergi la ginecolog-analizele nu pot fi facute si nici controlul nu se efectueaza bine daca o faci.Asta faceam eu inaite pt ca asa gandeam eu -ca e aiurea sa nu ma spal,insa medicul meu mi a spus ca si in situatia in care sunt la ciclu sau orice ar fi pot sa merg.Ei vad femei cu sange pana la glezne si e ok.Nu te feri de doctor.
  •  
    • 40 mesaje
    26 Iul 2006, 00:43
    0 0
    Cred k cel mai bine ar fi s-o sun pe dr s-o intreb ce sa fac. Mi-era un pic cam jena... d-asta n-am sunat pana acum.
    Merci pt raspunsuri