DIANE35

•  
    • 5 mesaje
    24 Iul 2006, 21:29
    0 0
    CHIAR ATAT DE RELE SUNT ACESTE ANTICONCEPTIONALE????????? EU AM INCEPUT O FOLIE ACUM... AM MAI FOLOSIT ACUM UN AN DIANE 35 PT 2 LUNI DAR NU M-AM INGRASAT... EU LE IAU IMPOTRIVA HISTRUISMULUI? SUNT BUNE? CE ,A SFATUITI? SA LE IAU IN CONTINUARE SAU SA NU LE MAI IAU?
  •  
    • 90 mesaje
    24 Iul 2006, 21:58
    0 0
    Vrei sa spui HIRSUTISM, nu?????
    Nu are efectul pe care ti-l doresti, daca iei Diane 35!Am incercat si eu cateva luni, dar degeaba...
  •  
    • 5 mesaje
    25 Iul 2006, 13:21
    0 0
    deci sa inteleg ca nu au efect asupra acestui lucru! dar ca si anticonceptionale sunt bune? ce sa fac? sa le mai iau sau sa incetez dupa prima luna? astept raspuns curand! si impotriva histruismului ce pot face?
  •  
    • 5 mesaje
    25 Iul 2006, 13:24
    0 0
    ma corectez HIRSUTISMULUI! CE POT FACE IMPOTRIVA LUI?
  •  
    • 90 mesaje
    25 Iul 2006, 14:02
    0 0
    crede-ma, am incercat si eu o gramada de metode impotriva hirsutismului...Nu au dat rezultate nici una! Anticonceptionalele nu iti rezolva problema asta, crede-ma!Am luat luni la rand, dar degeaba...Poate incerci ceva naturist...Eu de ani buni incerc sa-mi rezolv problema, dar inca nu am gasit nici o solutie.
  •  
    • 5 mesaje
    26 Iul 2006, 22:54
    0 0
    bun am intzeles!!! deci e o problema cu care ma bat toata viatza... dar eu am ineput sa ma simt cam rau de la Diane35 cred... nu stiu sunt cam ametita si am dureri de stomac , le iau de o sapt . ce as putea face?
  •  
    • 215 mesaje
    26 Iul 2006, 23:00
    0 0
    Problema parului inexces pe zone vizibile are o rezolvare naturala, rezolvare ce tine de reglarea functiilor glandelor interne. Pt cele interesate, aveti la dispozitie adresa locweb@flash.ro
  •  
    • 41 mesaje
    27 Iul 2006, 09:06
    0 0
    Problema asta nu are rezolvare. Nu mai lua Diane 35 pentru parul in exces.Eu am luat ani de zile si nu am rezolvat nimic.Ideea este ca radacina firului odata formata,asta este. Metoda cea mai buna pentru mine a fost epilarea def. cu impulsuri electrice, care ard radacina. In timp firul de par a ajuns foarte subtire si pe alte zone chiar a disparut. Dar am cca 3 ani de cand merg la cosmeticiana pentru asa ceva.
  •  
    • 54 mesaje
    27 Iul 2006, 09:25
    0 0
    Eu fac tratament cu Diane 35 de ceva timp si mi s-au rezolvat toate problemele9inclusiv problema parului in exces);
    Insa, pentru Diane 35 am consultat un medic endocrinolog, si nu un ginecolog, care medic mi-a facut diferite teste inainte de a mi le prescrie;
    Poate tie Diane nu-ti sunt tocmai portivite;
    Mergi la medicul cre ti le-a prescris, si ti le va inlocui;
    bafta;
  •  
    idd
    • 292 mesaje
    27 Iul 2006, 09:51
    0 0
    Eu din cite persoane cunosc care au luat tratament medicamentos pt. hirsutism(inclusiv Diane 35) la nici una nu s-a rezolvat decit...prin epilare, definitiva sau nu.
  •  
    • 2209 mesaje
    27 Iul 2006, 10:17
    0 0
    Eu am o dereglare hormonala si am cateva fire de par negre pe gat. Mi le tund, am inteles ca zona gatului, fiind zona ganglionara, nu trebuie epilata prin smulgere...nu trebuiesc folosite metode care brutalizeaza pielea. Asa..am fost la endocrinolog cu analizele hormonale la gat (nu pentru firele de par m-am dus la el, ci pt ca aveam probleme cu sanii si nici un contraceptiv nu mi se potrivea) si cand m-am dezbracat m-a certat, ca am par mult pe burta (am ceva, dra mie nu mi se parea ceva iesit din comun...in fine) si ca sunt inconstienta, ca daca vad ca ceva nu e normal, trebuie sa merg imediat la medic si ca trebuia sa merg imediat cand am vazut ca am par pe burta si fire de par pe gat. Mi-a prescris Jeanine si a a zis ca in 6 luni se va estompa si din problema cu firele de par... Preblema cu sanii s-a rezolvat, nu ma mai dor, nici nu-i simt, dar asta cu firele de par....ziceti voi ca SIGUUUUr nu se estompeaza macar?
  •  
    idd
    • 292 mesaje
    27 Iul 2006, 12:52
    0 0
    Eu sigur nu pot sa-ti zic ca NU se estompeaza, poate tu vei avea noroc.La cazurile pe care le cunosc eu, tratamentul hormonal n-a dat rezultat.Diane 35 mi-a fost prescris si mie, pe cind eram studenta, pt. acnee si hirsutism, nu m-au ajutat deloc, in plus mi-au facut mai rau pe alte parti(microchiste pe ovare, singerari in afara de ciclu).De fapt atunci a fost prima si ultima data cind am luat anticonceptionale.
  •  
    • 41 mesaje
    27 Iul 2006, 14:11
    0 0
    Asa este. Eu am fost la medic enocrinolog, la Parhon. Din pacate Diane 35 nu m-au ajutat,in schimb mi s-au "dezvoltat" chisturile.
  •  
    • 5 mesaje
    29 Iul 2006, 23:39
    0 0
    bun am si eu o intrebare. cum reactioneaza partenerul la parul in exces in zonele in care nu ar trebui sa fie? as vrea sa stiu si parerea voastra! de exeplu parul intre sani