tratament naturist?!

•  
    • 90 mesaje
    24 Iul 2006, 20:34
    0 0
    Ati incercat vreun tratament naturist atunci cand cel medicamentos nu a avut efectul scontat?
    Credeti ca are vreun efect benefic?
    Am citit niste prospecte de la niste ceaiuri si tincturi si mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca au si reactii adverse...
    Ce parere aveti?
  •  
    • 9835 mesaje
    25 Iul 2006, 00:06
    0 0
    Tratamentele naturiste functioneaza! Eu am scapat de 2 chisturi la san cu ajutorul unui extract de soia, iar al 3-lea (ultimul) e in curs de vindecare.

Bineinteles ca unele au si efecte secundare, dar mult mai mici si mai putin periculoase decat tratamentele alopate (ai fost curioasa sa citesti prospectul de la banalul natinevralgic?).
  •  
    • 90 mesaje
    25 Iul 2006, 12:14
    0 0
    nu, nu am citit prospectul pe care l-ai indicat...
    Eu am inceput un tratament naturist(de doua zile) impotriva anexitei si a mastozei fibrochistice.Tu nu ai luat in paralel si alte medicamente? Crezi ca de la tratamentul naturist a trecut?Ti l-a recomandat cineva abilitat?
  •  
    • 129 mesaje
    25 Iul 2006, 12:19
    0 0
    ce tratament naturist folosesti pt. anexita ? si eu am inceput de doua zile cu carpicon si urmeaza sa beau ceai de coada soricelului.
    o sa va anunt daca da rezultate.
  •  
    • 225 mesaje
    25 Iul 2006, 12:58
    0 0
    ma intereseaza si pe mine un tratament naturist. eu am avut chisturi si am luat carpicon si mladite de zmeu, pe langa anticonceptionale si relexoterapie si mi s-au retras. apoi am avut o racela sau o anexita si am luat antibiotic (toate au fost la recomandarea medicului), se pare ca pe moment a fost ok, dar acum iar ma doare mai ales in stanga si la menstruatie la final am o scurgere maronie.

nu mai merg la nici un doctor, imi bag picioarele ca m-am saturat de incompetenti pana peste cap. m-am apucat acum pentru durerile astea (cred ca este vorba de o anexita care revine) de carpicon si mladite. vreau sa tin tratamentul 3 luni. adica asa: carpicon 2 supozitoare pe zi unul dimineata si unul seara din a 5-a zi pana in a 19-a zi. mladitele- 3 / zi toata luna -una dimineata, una la pranz si una seara. eu sunt foarte increzatoare ca ma va ajuta si sunt sigura ca va fi totul bine!
  •  
    • 90 mesaje
    25 Iul 2006, 13:57
    0 0
    Pentru anexita iau ceai de coada soricelului si ceai de branca ursului, dar din cate am mai citit, tinctura de branca ursului da rezultate mai bune...
    Important e pt durerile astea din partea inferioara a abdomenului sa se ia ceaiuri si tincturi cu efecte antiinflamatoare!Mi-am cumparat si tinctura de marar si de cretisoara, care au efect antiinflamator!
    Sper sa dea rezultate!