problema lui :((
-
0 0buna! eu si prietenul meu avem o problema. de fapt, fizic e problema lui, dar mi-e teama ca ma priveste si pe mine...
de aprox 2 zile are niste problemutze cu "dumnealui" : pielea din varf se cojeste ca si cand ar fi stat prea mult la soare, si a avut un fel de secretie maronie despre care initial a crezut ca e sange, dar se pare ca si miroase putin ciudat.
noi initial am ras si am zis ca e de la "stress"
dar acum mi se pare destul de ciudat, si nu stiu ce sa facem. mama lui este medic, dar ne e jena sa discutam cu ea, mai ales daca ar fi vorba de vreo BTS...
ce ar fi putut cauza problema? poate avea vreo legatura cu cistita mea, descoperita sapt trecuta si pe care inca o tratez?
va rog, raspundeti! -
pai ..tocmai pt ca e infectie...
poate fi determinata de o serie de bacterii...
... daca, prin contact neprotejat, s-a imbolnavit?
... sper din tot sufletul sa fie ceva inofensiv. imi e atat de jena sa mergem la doctor... mai ales pentru el... acum 8 zile a fost prima oara pentru noi, si prima oara si pt el
ar fi groaznic daca ar si incepe problemele... -
pai... ma tem ca, daca e ceva serios, sigur am si eu... in conditiile in care pana acum cateva zile, el nu mai avusese nici un contact :"> pare evident ca de la mine e problema.
nu vreau sa ajunga sa vb cu mama lui, care e dr, si sa descoperim ca e ceva serios - n-as mai putea da ochii cu ea...
si imi e groaza sa-l car pe la medici
eu am mai trecut prin asa ceva, la un moment dat, dar nu vreau sa treaca si el
-
andreioara_b, cum adica "pare evident ca de la mine e problema?".Tu nu ai nici o vina. Este o chestie medicala care se poate intampla oricand, oricui.Ia uite un mod de a face o infectie urinara: "In timpul actului sexual datorita miscarilor penisului microbii aflati în zona vulvara "urca" prin uretra (tubul prin care se scurge urina din vezica urinara) si ajung în vezica producând o infectie." Deci poate fi si invers! (de la el la tine, fara k el sa fie bolnav). Puneti-va de acord, interesati-va de un doctor bun si mergeti impreuna(mama lui nu are de ce sa afle; este optiunea voastra daca ii spuneti sau nu).Nu fi speriata k totul are o rezolvare! Si de ce sa nu va rezolvati problema si sa va bucurati impreuna de vacanta?
Fugi cu el la urolog si vedeti ce va spune dupa un consult preliminar! -
andreioara_b, daca tu spui k elimina ceva asemanator sangelui exista posibilitatea k el sa aiba o afectiune a rinchilor sau o infectie urinara. Un urolog bun este primul la care tb sa ajungeti; va indruma el ulterior in alta parte daca este vorba de altceva. Va tin pumnii si sper din tot sufletul sa fie totul OK!
-
andreioara, scuza ma k t intreb, dar cati ani ai? o intreaga discutie p forum, pt k cineva sa t convinga sa mergi la un dr. mi s pare extraordinar, mai esti si studenta, adik, ai o educatie, sau esti p cale sa ai una. mi s pare puerila toata discutia. nu e de glumit si nu e nici cea mai mik rusine, nu cred k iti dai seama c s poate intampla, dak nu va duceti la dr. eu imi aduc aminte si acum cum mama vorbea cu fratele meu chestii dastea, toti prietenii lui veneau la ea si vorbeau cu ea, asta in cond in care mama are 8 clase, si asta s intampla acum 15 ani, deci......... trage singura concluziile. succes si nu mai pierde nici un minut, cu rusinea mori d foame.