problema lui :((

•  
    • 48 mesaje
    24 Iul 2006, 12:57
    0 0
    buna! eu si prietenul meu avem o problema. de fapt, fizic e problema lui, dar mi-e teama ca ma priveste si pe mine...

de aprox 2 zile are niste problemutze cu "dumnealui" : pielea din varf se cojeste ca si cand ar fi stat prea mult la soare, si a avut un fel de secretie maronie despre care initial a crezut ca e sange, dar se pare ca si miroase putin ciudat.

noi initial am ras si am zis ca e de la "stress" dar acum mi se pare destul de ciudat, si nu stiu ce sa facem. mama lui este medic, dar ne e jena sa discutam cu ea, mai ales daca ar fi vorba de vreo BTS...

ce ar fi putut cauza problema? poate avea vreo legatura cu cistita mea, descoperita sapt trecuta si pe care inca o tratez?

va rog, raspundeti!
  •  
    • 1198 mesaje
    24 Iul 2006, 13:06
    0 0
    Pai daca va e jena de mama lui, ok, dar de ce nu merge la un alt medic??? Oricum va trebui sa mearga la dr.
  •  
    • 48 mesaje
    24 Iul 2006, 13:16
    0 0
    dar ce ar putea fi? ce simptome sunt astea? :O
  •  
    • 1198 mesaje
    24 Iul 2006, 13:18
    0 0
    Sincer, habar nu am!
  •  
    • 44 mesaje
    24 Iul 2006, 13:28
    0 0
    andreioara_b, sunt de acord cu rorox. fuga imediat la doctor! si incercati sa evitati contactul sexual pe perioada asta. cu cistita nu cred sa aiba legatura intrucat asta este o infectie a vezicii urinare caracterizata prin inflamarea ei, iar dpdv sexual asta nu se poate transmite.
  •  
    • 48 mesaje
    24 Iul 2006, 14:19
    0 0
    pai ..tocmai pt ca e infectie...
    poate fi determinata de o serie de bacterii...
    ... daca, prin contact neprotejat, s-a imbolnavit?

... sper din tot sufletul sa fie ceva inofensiv. imi e atat de jena sa mergem la doctor... mai ales pentru el... acum 8 zile a fost prima oara pentru noi, si prima oara si pt el ar fi groaznic daca ar si incepe problemele...
  •  
    • 44 mesaje
    24 Iul 2006, 14:36
    0 0
    ai dreptate, andreioara_b. se poate sa aiba o influenta bacteriile alea...
    dar incercati sa ajungeti la doctor. lasati rusinea la o parte. e pentru sanatatea voastra fizica si sexuala! eu va tin pumnii!
  •  
    • 18346 mesaje
    24 Iul 2006, 18:04
    0 0
    exact!nu prea sunt doctori pe aici ,si nici unul nu ar da verdict dupa ureche!

asa ca la doctor cu voi pana nu e mai urata treaba,sau sa nu ai si tu.
    nu va sperii dar va dau una in freza k la chestii din astea!!!
  •  
    • 48 mesaje
    24 Iul 2006, 19:31
    0 0
    pai... ma tem ca, daca e ceva serios, sigur am si eu... in conditiile in care pana acum cateva zile, el nu mai avusese nici un contact :"> pare evident ca de la mine e problema.

nu vreau sa ajunga sa vb cu mama lui, care e dr, si sa descoperim ca e ceva serios - n-as mai putea da ochii cu ea...
    si imi e groaza sa-l car pe la medici eu am mai trecut prin asa ceva, la un moment dat, dar nu vreau sa treaca si el
  •  
    • 1037 mesaje
    24 Iul 2006, 20:02
    0 0
    ar putea sa spuna mamei lui, ca..de fapt un prieten are problema asta si ii este groaza de medic
  •  
    • 44 mesaje
    24 Iul 2006, 20:06
    0 0
    andreioara_b, cum adica "pare evident ca de la mine e problema?".Tu nu ai nici o vina. Este o chestie medicala care se poate intampla oricand, oricui.Ia uite un mod de a face o infectie urinara: "In timpul actului sexual datorita miscarilor penisului microbii aflati în zona vulvara "urca" prin uretra (tubul prin care se scurge urina din vezica urinara) si ajung în vezica producând o infectie." Deci poate fi si invers! (de la el la tine, fara k el sa fie bolnav). Puneti-va de acord, interesati-va de un doctor bun si mergeti impreuna(mama lui nu are de ce sa afle; este optiunea voastra daca ii spuneti sau nu).Nu fi speriata k totul are o rezolvare! Si de ce sa nu va rezolvati problema si sa va bucurati impreuna de vacanta? Fugi cu el la urolog si vedeti ce va spune dupa un consult preliminar!
  •  
    • 48 mesaje
    24 Iul 2006, 20:30
    0 0
    asta ar fi un exemplu, dar... daca nu e asa?
    eu mai demult am avut candida, am facut tratament in aprilie si credeam ca sunt ok, dar daca...
    ... si in prostia mea, i-am dat si lui?

si nu, leva, nu ii pot cere sa o minta...
  •  
    • 44 mesaje
    24 Iul 2006, 20:34
    0 0
    Nu te mai invinovati atat pentru ceva despre care la momentul actual nici nu stim ce este! Singurul lucru cert din toata discutia asta este k nu mai tb sa stati pe ganduri si sa ajungeti neaparat la doctor.
    Poate descoperi k problema are o rezolvare mult mai simpla si usoara decat crezi tu!
  •  
    • 44 mesaje
    24 Iul 2006, 20:37
    0 0
    andreioara_b, daca tu spui k elimina ceva asemanator sangelui exista posibilitatea k el sa aiba o afectiune a rinchilor sau o infectie urinara. Un urolog bun este primul la care tb sa ajungeti; va indruma el ulterior in alta parte daca este vorba de altceva. Va tin pumnii si sper din tot sufletul sa fie totul OK!
  •  
    • 48 mesaje
    24 Iul 2006, 21:18
    0 0
    uuuf
    am discutat amandoi; el maine trebuie sa plece din oras, dar eu o sa las jena la o parte si o sa ma duc la un cabinet particular sau la o policlinica.
    o sa cer maine o recomandare de la doctoritele de la cabinetul de planning pt studneti; ar trebui sa stie unde sa ma trimita, nu?
  •  
    • 8403 mesaje
    25 Iul 2006, 02:34
    0 0
    du-te direct la un cabinet ginecologic.e mai bine.
    pana nu ai rezultatele..nu it pot spune ceva concret!
  •  
    • 48 mesaje
    25 Iul 2006, 08:51
    0 0
    eu ma refeream la faptul ca cei de la planning ar tb sa-mi poata recomanda un cabinet / o policlinica buna, din experienta lor...
    ... in rest, pt tratamente nu ma las pe mana lor. m-au mai tratat astia de discopatie o data, si eu aveam un chist
  •  
    • 8403 mesaje
    25 Iul 2006, 09:00
    0 0
    in cazul acesta nu policlinica siu medicul conteaza, ci rezultatul.daca il stii..iti pot spune tratamentul.e simplu.
    ideea este sa mergi cu antibiotice sau antifungice corecte.
  •  
    • 48 mesaje
    25 Iul 2006, 09:09
    0 0
    intrebare puerila:
    analizele gineco se pot face fara sa ma duc la doctor?
    adica... sa merg la un laborator... sa-mi prelevez singura secretia sau ce-o fi, sa o puna ei in eprubeta si apoi sa-mi dea rezultatul

...cred ca nu.
  •  
    • 116 mesaje
    25 Iul 2006, 10:20
    0 0
    andreioara, scuza ma k t intreb, dar cati ani ai? o intreaga discutie p forum, pt k cineva sa t convinga sa mergi la un dr. mi s pare extraordinar, mai esti si studenta, adik, ai o educatie, sau esti p cale sa ai una. mi s pare puerila toata discutia. nu e de glumit si nu e nici cea mai mik rusine, nu cred k iti dai seama c s poate intampla, dak nu va duceti la dr. eu imi aduc aminte si acum cum mama vorbea cu fratele meu chestii dastea, toti prietenii lui veneau la ea si vorbeau cu ea, asta in cond in care mama are 8 clase, si asta s intampla acum 15 ani, deci......... trage singura concluziile. succes si nu mai pierde nici un minut, cu rusinea mori d foame.