24...fara tigari

•  
    • 129 mesaje
    24 Iul 2006, 10:58
    0 0
    24, cume este ziua de azi? ai reusit?
  •  
    • 1198 mesaje
    24 Iul 2006, 12:57
    0 0
    Class, tu cum te simti???
  •  
    • 129 mesaje
    24 Iul 2006, 13:01
    0 0
    ma simt ok, eu oricum la servici nu fumam, doar seara fumam 10 tigari ...si in week-end mai mult.
    ma simt bine, dar ma gandesc tot timpul sa ma si tin de asta...sa nu ma reapuc....pser sa nu ma las usor invinsa....important e ca am atatea motive sa le las si tb sa ma gandesc serios la sanatatea mea.
    multumesc pt. intrebare .
    -poate mai vrea cineva sa se lase si asta poate ne va ajuta.
    -eu sincer nu eram acum pregatita , dar pt. ca -24 - a decis sa ne lasam de astazi eu m-am conformat ...si ea nu mai da nici un semn.
  •  
    • 1198 mesaje
    24 Iul 2006, 13:04
    0 0
    Sigur o sa reusesti daca vrei! Las' ca apare si 24 pana la urma
  •  
    24
    • 176 mesaje
    24 Iul 2006, 16:08
    0 0
    Sorry, class!!! Mi-a picat netul azi si nu am avut pana acum!Sunt cu nervii la pamant si daca nu mi-as fi promis din tot sufletul, acum as fuma un pachet tigara de la tigara!
    Eu m-am lasat de ieri de la ora 18, si deja s-a instalat starea de rau si de nervi dis de dimineata.Insa sper, ca sprijinindu-ne una pe alta sa trecem si peste asta.
    In caz ca vezi mesajul abia maine, iti doresc o seara sanatoasa si o dimineata excelenta!
    Sper sa nu ne lasam de hotararea asta prea curand si sa depasim momentul.
    Era sa uit: ma mai chinuie si constipatia si pic in nas ca n-am baut cafea.
  •  
    • 129 mesaje
    24 Iul 2006, 16:14
    0 0
    ma bucur sa aud acesta veste buna, mie imi este bine, ca eu oricum nu fumam la servici , seara e mai naspa pt. mine, dar sigur o sa fie bine...si eu beau cafea dimineata sper sa nu am probleme cu constipatia...stiu ca se intampla ... ca am mai trecut prin asta.
    sunt sigura ca impreuna vom reusi .....trebuie.o seara placuta.
  •  
    • 159 mesaje
    24 Iul 2006, 22:42
    0 0
    BRAVO CLASS TINE-O TOT ASA
    TIGARILE SUNT CEL MAI DE TEMUT DUSMAN
    DISTRUG PIELEA
    DISTRUG SANATATEA
    SCURTEAZA VIATA.......
    PENTRU FIECARE ZI FARA TIGARI........BRAVOOOOOOOOO
  •  
    • 3248 mesaje
    24 Iul 2006, 23:24
    0 0
    anu trecut in decembrie m am lasat si eu pt 1 saptamana.de fiecare data cand ma agndeam la tigari,mancam o portocala.ma rog,de fapt asta a fost:o cura de dezintoxicare pe baza de portocale.am consumat 12kg de portocale in 7 zile,m am simtit excelent fara tigari,aratam mai bine dar...m am apucat din nou dupa
    oricum,mi am demonstrat atunci ca totul este sa vrei.am vrut si am putut.m as lasa si acum,dar nu prea vreau..recunosc.nu e ca nu pot,dar dimineata cafeua si tigara sunt un tabiet minunat si nu numai..oricum,va urez bafta tutror si daca puteti sa va lasati,nu va mai apucati ca nu s bune de nimic!(stiu,stiu e un cliseu)
  •  
    • 129 mesaje
    25 Iul 2006, 10:36
    0 0
    multumesc pentru incurajari , 24 cum este a doua zi fara tigari....la mine este ok ...
  •  
    • 13910 mesaje
    25 Iul 2006, 10:50
    0 0
    Felicitari!
    Eu nu mai fumez de ceva ani buni (vreo 12), a fost asa o chestie....nu imi propusesem niciodata sa ma las de fumat, dar in dimineata aia dupa ce am facut cafeaua si am vrut sa-mi aprind tigara pur si simplu nu am putut!
    Succes si multa vointa!
  •  
    • 116 mesaje
    25 Iul 2006, 10:54
    0 0
    si eu m-am lasat d vro 8 ani, mi-am zis atunci k ard banii, si k nu mi permit, asta a fost explicatia mea. bafta
  •  
    • 129 mesaje
    25 Iul 2006, 10:55
    0 0
    -poate mai vrea cineva sa ni se alature, impreuna vom reusi ...nu este chiar f greu ......
  •  
    24
    • 176 mesaje
    25 Iul 2006, 12:21
    0 0
    A 2-a zi fara tutun! E un calvar pentru mine! Incerc sa ma tin ocupata sa nu cad iar in patima asta urata.
    Class, ma bucur ca tie ti-e bine! Nu ai nici un fel de rau fizic?
  •  
    • 129 mesaje
    25 Iul 2006, 12:27
    0 0
    problema e ca eu aveam niste ameteli dinainte de a ma lasa, de aceea am vrut sa ma las , dar nu am nici-o problema, incearca si mananca fructe sigur o sa-ti fie bine.
    eu incerc sa mananc f mult, sa ma ingras ...ca am nevoie...
  •  
    • 1198 mesaje
    26 Iul 2006, 09:18
    0 0
    Haideti, fetelor, curaj!

Unde sunteti????
  •  
    24
    • 176 mesaje
    26 Iul 2006, 10:18
    0 0
    Tentatia e asa mareee...Noroc cu canicula care ma face sa am probleme cu respiratul si sa nu-mi arda sa aprind o tigara.Mare noroc cu topicul asta!
    Inca imi este rau, insa am sa incep si o cura de dezintoxicare a organismului cu argila, in speranta ca o sa-mi iasa mai repede nicotina din organism.
    Va pup pe toate, iar tu, class, sper sa ai o zi mirifica!
  •  
    • 129 mesaje
    26 Iul 2006, 10:34
    0 0
    sincer , am gasit solutia care ma face sa nu ma gandesc la tigari.
    ma gandesc tot timpul ca tb. sa mananc , sau sa alerg , sau sa beau un ceai....si ca eu nu am fumat niciodata, cum ar fi sa fac lucrul asta acum?
    este f bine sa faci ce ti-ai propus si sa alergi seara daca poti sau putina gimnastica.
    zilele acestea am stat pe langa fumatori , dar fiind in aer liber nu m-a afectat.
    chiar imi este bine..momentan...sper sa nu ma enervez si ..........dar rezist .....asteptam si alte fete sa ia o astfel de decizie .......nici eu nu eram pregatita , dar uite ca am reusit............
  •  
    • 1198 mesaje
    26 Iul 2006, 11:01
    0 0
    BRAVO, FETELOR!!!!! Nu va lasati, ganditi-va ca e mai importanta sanatatea!
  •  
    • 129 mesaje
    27 Iul 2006, 10:57
    0 0
    24, cum te mai simti? eu o sa merg asta seara la alergat sa mai scot din nicotina........in rest e ok momentan...
  •  
    24
    • 176 mesaje
    27 Iul 2006, 14:39
    0 0
    Ma bucur ca ti-e bine ca eu clachez psihic! Urlu la toata lumea, am impresia ca ma ingras si am realizat ca dependenta de tutun e grava rau de tot!Stiu ca daca am sa mai rezist asa o zi doua va fi mult mai bine dupa si de aia incerc sa fac fata stresului.