maddy26

•  
    • 3 mesaje
    24 Iul 2006, 10:11
    0 0
    Buna ! Tocmai am trecut printro rezectie cu anasa electrica , la mine a fost cu anestezie generala , totul a fost ok si sunt increzatoare . Vreau sa te intreb ceva pe tine sau pe alte eve care au trecut prin asa ceva , e normal sa sangerezi usor in zilele urmatoare rezectiei , e o sangerare usoara , in prima zi chiar nu a existat si a inceput in a doua zi . Doctorita mi-a spus ca e normal ...dar eu tot imi fac griji
  •  
    • 2198 mesaje
    24 Iul 2006, 11:47
    0 0
    Eu am sangerat foarte putin in prima zi , imediat dupa rezectie ....
    Ai sa mai observi niste scurgeri maronii cam peste o saptamana , doua , cand o sa cada coaja la rezectia de pe col...( faca coaja ca ranile de pe piele ).
    Stai linistita si daca urmezi instructiunile medicului nu o sa ai nici un fel de probleme .
    Fara sex , tampoane interne si bai calde ...Evita si sa mergi la mare cam o saptamana.
    Te pup si sanatate multa !
  •  
    • 115 mesaje
    25 Iul 2006, 02:15
    0 0
    eu tot rezectie cu ansa trebuie sa fac , pt "petele" mele albe de pe col ,cu anestezie generala
    tu unde te=ai operat, Diady?
    in cat timp ti=ai revenit dupa anestezie?
    ai simtit dureri/disconfort la trezire?
    ai stat internata o zi sau doua ?
    mi-a spus dr ca pana la operatie, in ziua respectiva nu voi avea voie sa mananc si sa beau ..asa a fost si la tine?
    scuze daca pun asa multe intrebari dar este prima data cand am de-a face cu spitalul :
    multumesc

e normal sa sangerezi!(am fost deja avertizata )
  •  
    • 3 mesaje
    25 Iul 2006, 19:45
    0 0
    Buna
    Eu mi-am facut rezectia la Pantelimon , cu anestezie generala , mi-am revenit in 45 de min fara ameteli . A fost ok , mai multe emotii am avut pana am intrat in sala . Stai linistita , nu simti nimic , chiar nu ai de ce sa-ti faci griji .
    Eu nu am sangerat in ziua respectiva , in schimb a doua , si a treia zi am sangerat si vad ca azi e putin roziu dar f putin . sunt pe drumul cel bun si am revenit si la munca 1 zi mi-am luat liber , pentru ca am un servici solicitant
  •  
    • 3 mesaje
    25 Iul 2006, 19:48
    0 0
    Nu trebuie sa mananci si sa bei inainte cam cu 10 ore . Nu simti nici un fel de durere nici in prima zi nici in celelalte . Si anestezia daca e facuta cum trebuie in maxim 45 min iti revii . Operatiunea dureaza cam 15 min . Mai era o tipa acolo cu aceeasi problema si la fel si-a revenit f repede
    Multa sanatate , nu-ti lasa creierasul sa dezvolte probleme false , chiar o sa treaca repede si va fi bine
  •  
    • 115 mesaje
    25 Iul 2006, 20:08
    0 0
    Mersi mult!! pup si sanatate