uter fibromatos

•  
    • 8 mesaje
    22 Iul 2006, 20:16
    0 0
    buna fetelor,poate cineva sa_midea mai pe larg niste informatii despre uterul fibromatos.ce se mai poate lua ,in afara de orgametril?nu am nici un fibrom,deocamdata,iar menstruatia imi vine regulat,dar incepe cu 5zile de sange maro,in cantitati reduse,si continua normal.dupa parerea mea nu e f. grava faza,si vreau sa o iau din pripa.
  •  
    • 2825 mesaje
    22 Iul 2006, 21:28
    0 0
    Daca afli ceva, sa imi spui si mie, ma intereseaza, si eu iau orgametril.
    Cum iei orgametrilul?Si cati ani ani?
  •  
    • 8 mesaje
    23 Iul 2006, 14:15
    0 0
    am 32 ani,si 2 copii.am nascut in urma cu 1an jumate.am facut in ianuarie o cauterizare,dar nu cred sa aiba legatura cu nici una din ele.pastilutele nu am inceput inca sa le iau,pt.ca trebuie sa astept a 11-a zi a ciclului,si mi s-a prescris cate 2/zi pana -n a25-a zi a ciclului.[adica toata folia].si chestia asta sa o fac 3 luni.eu am mai avut niste probleme de genul asta,cu sangerari maro.... ,in urma cu 8 ani,si imi amintesc ca medicul la care am mers atunci{avea vreo 60 ani}mi-a dat parca un tratament mai complex,cu mai multe feluri de pastile,si chiar nu am mai avut probleme,pana acum.cred ca am sa-l caut,daca n-a murit.eu acum sunt in acele 5 zile de"taraganare"
  •  
    • 2825 mesaje
    23 Iul 2006, 19:32
    0 0
    Da, asa le iau si eu, nu am incredere in astia batrani, sunt depasiti, nu vad bine la eco,plus ca unu voia sa ma opereze
    Eu am 43 si cica sa astept menopauza, poatescap de probleme.
    Oricum, cu orgametril, ma simt bine.
    Tot vreau sa incep naturist, mladite de zmeur si carpicon, dar tot aman.
    Spune-mi, ai facut un test ptr hormoni?
    Fiindca orgametrilul e puternic.
  •  
    • 8 mesaje
    24 Iul 2006, 20:18
    0 0
    nu am facut,nimic pt....hormoni.maica-mea a avut un fibrom pe la 48 ani,si tot asa ,i-a spus ca scaparea de operatie este sa intre in menopauza.si chiar a intrat,dar pe la 52de ani.pana atunci a dus-o cu tinctura de tataneasa,si tot asa a luat si ea linestrenol,adica orgametrilul asta.dar ea a avut noroc ,ca macar era mai in varsta,si se apropia menopauza.tu ai si fibrom?pt. ca exista Embolizarea,si nu trebuie operatie.intra pe google.imi e teama sa ajung sa fac fibrom,mai ales la varsta mea.Doctora mi-a zis sa beau 3L de apa pe zi,sa se poata elimina sangele,sa se hidrateze organismul.vreau sa incep si ceva naturist.