pot sa ma bucur???
-
0 0Doamne...am tremurat din tot corpul si mi-au dat lacrimile de fericire..acum o ora am facut un test de sarcina Sure Check si a iesit pozitiv!!!!! nici acum nu realizez .Oare aceste teste sunt asa sigure? mie mi-a intarziat ciclul cam o saptamana, am unele stari de ameteala si greata dar nu stiu ce sa cred.Parca mi-e frica sa ma bucur.Oare ar trebui sa repet testul?
Si va rog recomandati-mi si mie clinici ginecologice profesioniste in bucuresti.pupici multi
-
felicitari!!!!!!! poti sa mai repeti testul cu barza, la mine a fost bun. dar ar trebui dupa vreo 10 zile sa fii sigura de test. pup.

iar cu clinicile nu pot sa te ajut. eu am fost la Giulesti si am nascut cu Bogdan Marinescu. dar nu toata lumea este multumita de spital sau de medicii de aici, deci.... poate evele sa te ajute cu alte clinici. pup si.....felicitari inca o data.
-
Cred ca este un dar de la Dumnezeu pentru ca toata viata mi-am dorit sa nasc primavara si conform calculelor mele ar ttrebui sa se intample in martie
Deocamdata nu pot sa cred, sunt tot socata si va doresc la toate din tot sufletul bebelusi sanatosi si frumosi.Si chiar simt ca e un baietel frumos, asta si imi doresc...va pupik mult