problema
-
21 Iul 2006, 18:090 0Am folosit nidoflor intern, timp de un an, cam o data- de doua ori pe saptamana, fara vreo problema propriu-zisa, mai mult preventiv. Acum ma tem insa ca s-ar putea sa fie o problema. Se poate sa-mi fi afectat flora interna? Sau chiar fertilitatea?? Multumesc pentru orice raspuns.
-
21 Iul 2006, 18:57fertilitatea nu prea are cum sa ti-o fi afectat... poate doar flora interna. din cate stiu, nidoflorul este un antibiotic recomandat in cazul candidozelor, ori candida este in mod normal prezenta in vagin, mentinand aciditatea vaginala in asa fel incat bacteriile potential patogene sa nu se poata dezvolta. Ph vaginal at tb pastrat la valorile normale pt a nu perturba echilibrul de acolo; o igiena locala zilnica cu apa si sapun in exterior si doar cu apa in interiorul vaginului o data la 3-4 zile si dupa fiecare contact sexual e suficient... Eu cred k ai cam abuzat de nidoflor(cred k stii k excesul de antibiotice produce o serie de probleme). Ar tb sa renunti la practica asta, mai ales k vaginul are propriul sau mecanism de autocuratare.