Dureri menstruale ingrozitoare!

•  
    • 69 mesaje
    21 Iul 2006, 16:41
    0 0
    Nu stiu ce sa mai fac! In fiecare luna, aceeasi problema.
    Nu mai suport! Am fost la medic si mi-a spus ca am uterul retrovers si altceva nimic.
    De fiecare data mananc analgezice pe paine de a ajuns sa-mi fie scarba de ele.

Stie cineva vreo reteta naturista , ceva? Macar sa se amelioreze putin durerea, pt. ca e de nesuportat.

Multumesc!
  •  
    • 689 mesaje
    21 Iul 2006, 16:57
    0 0
    anticonceptionale : regleaza ciclul si te scapa si de dureri. Si eu aveam dureri groaznice, luam 2 agocalmine chiar cand imi venea ca alfel eram aproape de lesin, scaderi de tensiune si faze de genul. De cand iau anticonceptionale nu am treaba...
  •  
    • 69 mesaje
    21 Iul 2006, 17:07
    0 0
    Am luat cateva luni Desorele , intr-adevar mi-a reglat ciclul, dar durerile au ramas.
    O sa merg la medic iar, la altul, sa-mi recomande anticonceptionale, dar sincer, sunt putin sceptica...
    Merci mult pt sfat
  •  
    • 205 mesaje
    21 Iul 2006, 17:19
    0 0
    sa stii ca nu uterul e problema ,eu il am la fel si nu am dureri la ciclu.fa-ti niste analize sa nu ai vreun chist,sau o alta problema.
  •  
    • 69 mesaje
    21 Iul 2006, 17:30
    0 0
    Cand am fost la medic mi-a facut si o ecografie si mi-a spus ca ovarele sunt "curate", normale in dimensiune. Am fost acum o luna.
    Nu am nici o scurgere sau chestii de genul asta si nici nu am dureri in afara perioadei de menstruatie.
    Este oare posibil sa fie ceva ereditar? Si mama era la fel si sora mea.
  •  
    • 202 mesaje
    21 Iul 2006, 18:13
    0 0
    Este posibil sa fie si ereditar dar , Doamne fereste, sa nu fie o endometrioza.Eu am dureri asa mari la ciclu de cand ma stiu si, pana la urma, s-a dovedit a fi endometrioza. Sanatate!
  •  
    • 3198 mesaje
    21 Iul 2006, 18:45
    0 0
    Mai mari dureri (si gretzuri , si lesin, si... toate bubele) decat aveam eu nu a avut nimeni; ma culegea Salvarea de pe strada si mai multe nu.
    Concluzia mea este ca are legatura cu hormonii (medicii iti dau analgezice, antitinflamatoare si alte frectii), din moment ce odata cu anticonceptionalele au trecut si durerile. Am luat Microgynon si apoi varianta lui ungureasca, nu mai retin numele, iar cand vroiam sa ma opresc, reveneau si durerile.
    Culmea este ca am luat Diane 35 vreo 3 ani si m-am oprit. Sunt in a 5-a luna pe liber si vreau sa va spun ca nu mai am dureri! Nu stiu ce s-a intamplat. Nu stiu daca e de la Diane, dar sper sa fi scapat de ceea ce credeam ca e blestemul vietii mele.
  •  
    • 737 mesaje
    21 Iul 2006, 19:06
    0 0
    si eu am avut probleme cu durerile mestruale, dar de cand iau anticonceptionale nu mai am treaba, nu stiu cum ar fi fara pt k nu le-am intrerut pana acum. incearca un tratament homeopat. iti va da niste pastilute pe baza de plante cred, sunt naturale oricum. tratamentul dureaza destul de mult pana la obtinerea unui rezultat, dar cred k si dureaza rezultatul
  •  
    • 1151 mesaje
    21 Iul 2006, 21:45
    0 0
    Te sfatuiesc sa mergi la dr si sa iti faci toate analizele posibile, durerile asa mari au o cauza .
    de curand am fost la dr si mi-am facut urmatoarele analize :
    colposcopie
    papanicolau
    ecografie transvaginala
    secretie vaginala
    ar trebui sa reiasa daca ai ceva

pot sa iti recomand remedii incercate de mine.
    1.10 zile inainte sa vina menstruatia , ia cate o tableta de calciu pe zi
    2.pastreaza abdomenul cald
    3.incearcasa dormi pe burta
    4.supozitor voltaren (recomand supozitoarele, deoarece actioneaza local si isi fac efectul mai repede)
    5.ai grija de tine, sa nu racesti, sa nu stea abdomenul gol, sa nu stai cu picioarele pe ciment, gresie, etc..
    sunt si solutii naturiste, da un search pe google, sigur gasesti recomandari.
    succes si neaparat mai mergi la un dr si fa-ti analize amanuntite,nu costa chiar asa de mult, iar pt sanatate merita sa dam toti banii.
  •  
    • 69 mesaje
    21 Iul 2006, 21:57
    0 0
    Va multumesc mult pentru sfaturi!

O sa tin cont de ele si aveti dreptate, pt sanatate nimic nu este prea mult!
    Va pup
  •  
    • 5 mesaje
    11 Aug 2006, 19:27
    0 0
    incearca advil 3/zi
  •  
    • 1280 mesaje
    11 Aug 2006, 19:49
    0 0
    si eu am avut dureri insuportabile pana sa il nasc pe fiul meu. Nici zgomotele nu le suportam. Am observat ca daca stateam pe burta scadea durerea si devenea suportabila.
  •  
    • 8403 mesaje
    11 Aug 2006, 20:33
    0 0
    evita carnea si condimentele in perioada de dupa ovulatie.evita de asemenea cafeaua, alcoolul, ceaiul negru, ciocolata sau orice alt fel de excitante.pune accent mai mult pe un regim lactovegetarian.
    in plus, imediat cum simti ca apar durerile ia un antispastic de tipul scobutilului, combinat obligatoriu cu un analgezic precum algocalminul.daca Durerea este combatuta din start nu mai apare.

si iti recomand pentru reglarea endocrina...tinctura de lemn dulce.cauta-o si ....sanatate maxima!