Se poate?

•  
    • 40 mesaje
    21 Iul 2006, 13:43
    0 0
    Salut! Am si eu o nedumerire. In urma cu cateva luni am fost diagnosticata cu rana pe col, o infectie si anexita. Nu am putut face cauterizarea din cauza infectiei, asa k am urmat mai multe tratamente sa scap de ea. Primul tratament, cu doxicilina+movalis+ovule betadine+metronidazol+stamicin, l-am urmat amandoi, restul, numai eu.

Acum fac tratament pt anexita. DOAR EU.

Intrebarea mea (care de fapt sunt mai multe) e urmatoarea: nu ar trebui sa urmeze si prietenul meu acelasi tratament? Am intrebat-o pe dna dr. si zice k nu. Ok, atunci eu de unde stiu k lui i-a trecut (stiu k la barbati nu se manifesta, dar sunt purtatori, nu? ) As putea, oare, sa-l trimit pe ginecolog? Se poate depista daca mai are ceva?
    Sper k am fost destul de explicita si mi-ati inteles nedumerirea.
  •  
    • 34 mesaje
    21 Iul 2006, 18:50
    0 0
    Draga mea!

Infectiile genitale se trateaza intr-adevar cu doxiciclina si e suficienta o cura de cateva zile pt ambii parteneri. Microbii respectivi( chlamidii, trichomonas) sunt inca sensibili la acest antibiotic. Testul la barbati se face din "picatura matinala"( daca se scurge ceva din uretra dimineata), altfel nu are din ce sa-i faca analiza.
    Cat a luat el e suficient( ti-a spus si doctorul). Tu acum iti tratezi infectia si inflamatia profunda(anexita).
    Multa sanatate!
  •  
    • 40 mesaje
    22 Iul 2006, 00:20
    0 0
    Ok, m-am mai calmat acum. Merci mult de rasuns. Nu reuseam sa inteleg cum de eu urmez n-spe tratamente k sa scap de toate si lui ii trece cu unul singur.
    Merci inca o data
  •  
    • 3198 mesaje
    22 Iul 2006, 09:18
    0 0
    Si asa, ca extra-indicatie, domnii nu merg la ginecolog, ci la urolog.
    A fost o simpla infectie, a trecut.