a doua pilula pe an?
-
21 Iul 2006, 11:380 0salut. I did something bad...de fapt, nu e rau, e cat se poate de normal. am intretinut relatii sexuale cu un tip (azi-noapte) numai ca s-a spart prezervativul si sunt dupa ovulatie...vreo douazeci si ceva de zile, cam asa. (ca sa lamuresc, numar din prima zi a menstruatiei, nu?). problema mea este ca mai luat o pilula contraceptiva acum 9 luni (in noiembrie, anu' trecut) si stiu ca nu e indicat sa iau mai mult de una pe an. totusi, pot sa iau una (cat mai e timp...) fara sa ma astept la probleme?
nu am intrat in panica, solutii se gasesc mereu, dar am nevoie de un raspuns clar, cat mai rapid, si, daca se poate, din partea unui medic. trebuie sa stiu ce fac mai departe.
multumesc frumos -
21 Iul 2006, 12:27allicia, ce ti s-a intamplat e cat se poate de normal - a fost un accident. dc ai un ciclu regulat(28 de zile) sansele sa ramai gravida sunt cam mici. in ce priveste "pilula contraceptiva" cred k te-ai referit la Postinor care e recomandat sa se ia nu mai mult de 2 ori pe an si in max 72 de ore de la contactul sexual cu pricina (cu cat mai repede cu atat mai bine;eficienta sa e creste dc e luat dupa ce ai avut ovulatia). iti trimit un link pt mai multe info: http://www.anticonceptionale.ro/despre-anticonceptionale/despre-anticonceptionale/Contraceptia-de-urgenta.html si poti intra pe forum.anticonceptionale.ro unde poti sa te consulti cu un medic in ce priveste problema ta(e chiar doctorita care a scris si articolul). iti tin pumnii!!!!
-
21 Iul 2006, 13:08Si mie mi s-a intamplat de 2 ori anul trecut, am luat pastilele si gata. Sper sa nu se mai repete, dar deocamdata n-am patit nimic.
-
21 Iul 2006, 14:33Saru-mana. Am luat Postinoru' si la 4, la noapte tre sa o iau p'a doua. Foarte util linku', am tot cautat azi si nu gaseam nimic. Mersi mult.
-
21 Iul 2006, 19:10pe forumul de la anticonceptionale.ro poti sa discuti si cu un medic, si oricum sunt f multe subiecte legate de aceaste pastilute