problema feminina ...

•  
    • 1 mesaje
    21 Iul 2006, 00:58
    0 0
    Fetelor, am si eu o problema si poate ma ajuta cineva pentru ca nu mai stiu ce sa fac. De o perioada buna, inainte de ciclu am o scurgere maronie. Asa cum era normal, m-am dus la doctor care nu a constatat nimic "anormal" si mi-a schimbat numai anticonceptionalele. In urmatoarele luni, problema a ramas, dar dr. zicea ca e de la pastile (m-a trecut la unele mai slabe, posibil sa fie din cauza asta - 3 luni trebuia sa am rabdare). Am avut rabdare, nimic schimbat. Iar m-am dus, mi-a dat ceva anti-coagulante si mi-a trecut... pentru vreo luna. Atunci am schimbat doctorul. Aceeasi poveste, mi-a schimbat pastilele (am trecut de la logest pe marvelon) si in primele luni ... nimic, totul era ok. Am fost fericita insa dupa 5 luni, problema a revenit. Nu stiu ce sa mai fac, daca una dintre voi s-a confruntat cu aceeasi problema, va rog sa imi spuneti ce as putea face ca deja sunt disperata. Multumesc mult.
  •  
    • 9835 mesaje
    21 Iul 2006, 10:46
    0 0
    La mine aceasta dereglare a ciclului a aparut o data cu aparitia unor chisturi la san.

Mi s-a spus ca ambele sunt provocate de o insuficienta luteala, adica un nivel scazut de hormoni estrogeni.

Iau de mai multa vreme fito-estrogeni (un extract de soia, Gydrelle Phyt. Chisturile de la san au inceput sa dispara, dar sangerarea maronie inca nu.

Medicul mi-a spus ca reglarea hormonala pe cai naturiste e chestiune de lunga durata, un an, doi, trei..., dar e mai sigura decat cea cu hormoni de sinteza.

Sper sa se rezolve.
  •  
    • 225 mesaje
    21 Iul 2006, 10:50
    0 0
    hello, donna, ce faci?

eu am scurgere asa incepand din a treia zi de menstruatie. nu stiu daca e normal sau nu. eu am avut chisturi la ovare si sper sa fi scapat de tot de ele cu tratamente naturiste dar si anticonceptionale. cert e ca m-am cam saturat de probleme - cand racesc, cand chisturi, cand dereglari. o sa mor intr-o zi, sunt sigura.
  •  
    • 9835 mesaje
    21 Iul 2006, 10:54
    0 0

de murit, SIGUR o sa murim, intr-o buna zi.

dar ar fi misto sa traim ca femei cat mai mult, adica sa nu ne pomenim cu menopauza precoce... de-aia e bine sa ne ingrijim

sangerarea maronie la sfarsitul ciclului nu cred ca e anormala. dar 2-3 zile de sangerare redusa, maronie, la inceputul ciclului, inainte de declansarea sangerarii ca atare, cu siguranta nu prea e in regula.
  •  
    • 225 mesaje
    21 Iul 2006, 10:59
    0 0
    da, dar m-am cam saturat de doctori. sincer cred ca nu exista femeie perfect sanatoasa, toate avem cate o problema. eu incep sa ma consolez cu asta si sa ma ocup de mare, soare, miscare si mancare.

offf, daca nu as fi acum la scarbici, chiar as crede ce spun.

sanatate la toate!