problema feminina ...
-
0 0Fetelor, am si eu o problema si poate ma ajuta cineva pentru ca nu mai stiu ce sa fac. De o perioada buna, inainte de ciclu am o scurgere maronie. Asa cum era normal, m-am dus la doctor care nu a constatat nimic "anormal" si mi-a schimbat numai anticonceptionalele. In urmatoarele luni, problema a ramas, dar dr. zicea ca e de la pastile (m-a trecut la unele mai slabe, posibil sa fie din cauza asta - 3 luni trebuia sa am rabdare). Am avut rabdare, nimic schimbat. Iar m-am dus, mi-a dat ceva anti-coagulante si mi-a trecut... pentru vreo luna. Atunci am schimbat doctorul. Aceeasi poveste, mi-a schimbat pastilele (am trecut de la logest pe marvelon) si in primele luni ... nimic, totul era ok. Am fost fericita insa dupa 5 luni, problema a revenit. Nu stiu ce sa mai fac, daca una dintre voi s-a confruntat cu aceeasi problema, va rog sa imi spuneti ce as putea face ca deja sunt disperata. Multumesc mult.
-
La mine aceasta dereglare a ciclului a aparut o data cu aparitia unor chisturi la san.
Mi s-a spus ca ambele sunt provocate de o insuficienta luteala, adica un nivel scazut de hormoni estrogeni.
Iau de mai multa vreme fito-estrogeni (un extract de soia, Gydrelle Phyt
. Chisturile de la san au inceput sa dispara, dar sangerarea maronie inca nu.
Medicul mi-a spus ca reglarea hormonala pe cai naturiste e chestiune de lunga durata, un an, doi, trei..., dar e mai sigura decat cea cu hormoni de sinteza.
Sper sa se rezolve.
-
hello, donna, ce faci?
eu am scurgere asa incepand din a treia zi de menstruatie. nu stiu daca e normal sau nu. eu am avut chisturi la ovare si sper sa fi scapat de tot de ele cu tratamente naturiste dar si anticonceptionale. cert e ca m-am cam saturat de probleme - cand racesc, cand chisturi, cand dereglari. o sa mor intr-o zi, sunt sigura. -

de murit, SIGUR o sa murim, intr-o buna zi.
dar ar fi misto sa traim ca femei cat mai mult, adica sa nu ne pomenim cu menopauza precoce... de-aia e bine sa ne ingrijim
sangerarea maronie la sfarsitul ciclului nu cred ca e anormala. dar 2-3 zile de sangerare redusa, maronie, la inceputul ciclului, inainte de declansarea sangerarii ca atare, cu siguranta nu prea e in regula.