Cura cu pepeni

•  
    • 8901 mesaje
    20 Iul 2006, 17:51
    0 0
    Simt nevoia sa-mi dezintoxic organismul si acum ca au aparut pepenii ma gandeam sa fac o cura de vreo 10 zile. Am dat un search pe google dar nicaeri nu se precizeaza daca trebuie sa mananci numai pepene sau ai voie si alte alimente.
    Voi ce stiti? Ati incercat?
  •  
    • 4411 mesaje
    20 Iul 2006, 20:50
    0 0
    Eu as incerca..insa nu sunt in stare sa mananc 10 zile numai pepeni..imi este peste putinta..si sunt aproape sigura ca nu este indicat sa faci asta..mananca oricat cat de mult poti insa nu neglija mesele obisnuite..sa nu ai probleme cu stomacul si alte chestii dupa..

PS: eu chiar astazi mi am cumparat un pepene rosu de 6kg si unul galben de 3 kg...deci in total 9 kg de pepene in seara asta numai pepene mananc..mmmmmm
  •  
    • 8901 mesaje
    20 Iul 2006, 20:58
    0 0
    Grija la pepenii galbeni ca nu au aceleasi proprietati diuretice cu cel verde. Daca nu ma insel, cura se face numai cu din ala verde.
  •  
    • 47 mesaje
    20 Iul 2006, 23:31
    0 0
    am o prietena care anul trecut a tinut o cura cu pepene rosu. zilnic numai pepene si la pranz manca putina branza cu salata de rosii. in rest, doar pepene, pt o luna.
    a slabit ffff mult, arata super bine acum(si ce e mai important, a slabit proportional). mi-a spus ca nu e asa greu de tinut pt ca ai senzatia ca ai stomacul plin de la atata pepene.
    m-ar bate gandul si pe mine. mai doreste careva?