poti fi insarcinata si sa ai ciclu

•  
    • 1 mesaje
    20 Iul 2006, 14:46
    0 0
    salutare, as vrea sa stiu care sunt riscurile sa ramii insarcinata in cazul in care dupa ultimul contact sexual ai avut ciclu 1 data
  •  
    • 1272 mesaje
    20 Iul 2006, 15:29
    0 0
    riscul este mic, dar totusi exista!

din cate inteleg ai avut contact sexual, ti-a venit ciclu si crezi ca ai putea fi insarcinata?

daca ti-a venit ciclu 99% nu esti insarcinata, dar mai exista si f mici exceptii...

pt linistea ta sufleteasca fa un test de sarcina!

sanatate
  •  
    • 553 mesaje
    20 Iul 2006, 16:24
    0 0
    dap! eu am avut pana in luna a treia, daca nu ma dureau sanii non stop nu-mi dadeam seama
  •  
    • 44 mesaje
    20 Iul 2006, 16:42
    0 0
    Vitalina, poti intr-adevar sa ai menstruatie peste sarcina, dar de regula nu e menstruatie normala in sensul k culoarea,cantitatea sunt modificate.
  •  
    • 4411 mesaje
    20 Iul 2006, 20:42
    0 0
    Spuneti-ne mai multe va rog..Cum e cu culoarea,cantitatea..E posibil sa ai ciclu pana in luna a 4 a?am auzit la o cunostinta si nu mi vine sa cred..Cum iti dai seama ca esti insarcinata?
  •  
    • 94 mesaje
    20 Iul 2006, 23:00
    0 0
    si daca e extrauterina poate sa ti vina ciclu?? si reiau intrebarile andreeix..culoare..cantitate?
    merci
    ah..si inca ceva, fetelor ce stiti voi, la o saptaman dupa contact testul de sarcina cat de sigur este?
  •  
    • 58 mesaje
    20 Iul 2006, 23:03
    0 0
    Saluty...DA...poti ramane insarcinata shi in acelasi timp sa-ti vina shi ciclul...este o sarcina extrauterina...dar sa stii ca sunt cazuri foarte rar intalnite...dar la testul de sarcina se depisteaza chestia asta...Am intrebat eu un dr ginecolog...asa ca fati un test...Sanatate
  •  
    • 44 mesaje
    21 Iul 2006, 12:33
    0 0
    Cantitate e mai mica de obicei, culoarea poate sa fie mult mai inchisa (maronie) sau uneori,singe curat, scade numarul de zile de menstruatie.
    Marchiza, 7 zile pt un test de sarcina e cam putin... asteapta macar 2 saptamani (sau 7 zile de la intarzierea menstruatiei dc te gasesti in aceasta situatie).
  •  
    • 94 mesaje
    21 Iul 2006, 13:05
    0 0
    andra85
    doctorul m-a pus sa fac testu si parca nu m-a intrebat cate zile au trecut.. si eu stiam ca trebuie sa treaca mai mult...iar adevarul e ca ma asteptam la alt rezultat..
  •  
    • 44 mesaje
    21 Iul 2006, 13:20
    0 0
    Marchiza, din cate stiu eu testul de sarcina se pozitiveaza dupa implantarea oului(nidare),deci dupa aprox 14 zile de la contactul fecundant. Asa k ar trebui asteptat 2-3 saptamani pt un rezultat cat mai precis.