anti-perspirante-pericol de cancer!

•  
    • 150 mesaje
    20 Iul 2006, 08:43
    0 0
    Fetelor am citit un mail poate stiti si voi sau poate nu: toate anti-pespirantele aplicate de noi direct pe piele inhiba transpiratia, secretia ramane in ganglionii de sub bratz si in timp produce mutatii genetice celulare=cancer de san, localizat mai mult sub-bratz de fapt, mai ales ca imediat ce radem parul de sub brat toate subst patrund f usor in piele. Cele cu aluminiu provoaca Alzeimer in timp. Deci adio lady-speed stick si alte prod care opresc de tot transpiratia folositi parfum, deodorante (care nu inhiba transpiratia)si sapun lichid ca e antibacterian si mai bun ca cel solid (mai puternic).
    Daca aveti deja ceva dureri in zona de sub bratz pt eliminarea toxinelor puteti pune o frunza de varza care extrage subst nocive si dormiti cu ea sub brat cateva luni 1-2 luni si scapati de pericol desigur inainte sa se formeze celule canceroase.
  •  
    • 3198 mesaje
    20 Iul 2006, 09:05
    0 0
    Greatza care va rezulta in urma renuntarii in masa la anti-perspirante nu face rau la sanatate??
  •  
    • 767 mesaje
    20 Iul 2006, 11:19
    0 0
    Funny beauty

Revenind la subiect, ca m-am uitat si eu ce am pe acasa, ce e prin magazine...ce deodorant exista pe piata si este "safe"? Ce pe toate scrie anti-perspirant. Exemple.
  •  
    • 854 mesaje
    20 Iul 2006, 11:38
    0 0
    eu chiar nu ma vad renuntand... mi se pare imposibil, transpir si cu ele, cum ar fi sa transpir si mai muot, si sa mai si miros?!? bleah...
    dar parca nici riscurile nu sunt mici... desi ma gandesc ca ar putea fi doar zvonuri.chestia cu aluminiul care provoaca alzheimer nu o cred. in rest...
    si protejeaza un simplu deodorant? cred ca-s alea gen impulse, stiu ca avea mama pe vremuri. tine ala o zi intreaba, la serviciu???
  •  
    • 392 mesaje
    20 Iul 2006, 11:38
    0 0
    Am citit si eu despre efectul antiperspirantelor. Am folosit ani de zile roll-on si eram foarte multumita pentru ca oricat de cald imi era eu aveam permanent axilele uscate. Ma epilam cu ceara, ... ce mai, eram foarte incantata. Am inceput sa am probleme cu sanii (din alte cauze), am facut o mastoza bilaterala. La recomandarea medicului am renuntat la epilatul cu ceara (acum folosesc spuma, el mi-a recomandat lama dar am citit ca pentru aceasta zona delicata este mai indicata spuma. De cateva luni nu mai folosesc anti perspirante ci deodorante fara alcool. Am inceput sa transpir si eu (nu ma credeam in stare) si atunci cand este nevoie sa improspatez zona si nu sunt acasa folosesc servetele umede. Ideea este ca transpiratia nu trebuie impiedicata, ea dealtfel nu este mirositoare. Mirosul neplacut este dat de celulele moarte de pe suprafata pielii. Asa ca multa apa si sapun.
  •  
    • 150 mesaje
    20 Iul 2006, 13:37
    0 0
    da, si eu am auzit ca sapunul inlatura mirosul. Sper doar sa nu aiba acelasi efect nociv cu antipespirantele daca il lasi pe piele (s lichid).
    Stiu ca e nashpa ca suntem incoltite intr-un fel: ori cancer ori mutzi nasul ...trebuie gasit un remediu. Poate sapunul lichid ar fi o varianta. In loc de lady speed s. sa incerc cu sapun lichid dar sa las un strat pe piele....ca si la lady speed s....sa vedem...
  •  
    • 271 mesaje
    20 Iul 2006, 14:07
    0 0
    sapunul inlatura mirosul...asta-i tare!!! ati descoperit de curand sapunul?
  •  
    • 392 mesaje
    20 Iul 2006, 15:10
    0 0
    pt.Simena
    1. Nu se pune problema cand am/s-a descoperit sapunul, ci cum si cat il/se folosim/este.
    2. O fi ciudat pentru tine, dar sa stii ca modul cel mai sigur de curatare si indepartare a mirosului este spalarea cu apa (si sapun). Daca insa te speli doar dimineata si ai pretentii sa fii fresh toata ziua, evident ca nu ai sa reusesti.
    PS. Sa stii ca putem fi si noi ironice! ... daca vrem si avem cu cine
  •  
    • 150 mesaje
    20 Iul 2006, 15:28
    0 0
    eu v-am spus ca sa stiti sa va feriti de cancer...ca era si asta o cauza. Voi faceti cum credeti.
    E adevarat ca tr luate toate masurile sa nu transpiram si sa nu folosim nici produse care ne fac asa rau.
  •  
    • 767 mesaje
    20 Iul 2006, 16:53
    0 0
    Bai gagici, doar cu sapun clar nu se poate sta! Mai ales vara. Iar sapunul lichid este acelasi lucru. Ideea e sa folosim deodorante si nu anti-perspirante. Intreb din nou: care sunt deodorantele?
  •  
    • 271 mesaje
    20 Iul 2006, 17:27
    0 0
    scuze, dar ciudat e modul cum ati pus voi problema... nu pentru mine e bizara folosirea sapunului ci ptr persoanele care au constatat ca de acesta e nevoie ca sa te speli.
    iar in privinta antiperspirantului....normal ca te speli- cu sapun, evident- inainte de aplicare sau atunci cand e nevoie...
  •  
    • 3198 mesaje
    20 Iul 2006, 19:01
    0 0
    Mai! Eu cred ca voi vreti sa murim sanatosi!...foarte laudabil!
    Un deodorant natural este solutia de bicarbonat de sodiu. Te clatesti cu ea dupa spalarea cu sapun. Nu stiu cat timp este eficienta. Pe acelasi sistem, banuiesc ca merge si aspirina dizolvata, ca doar e antiseptic.
    Transpiratia, oricat de curat ai fi, miroase, caci aduce la suprafata pielii o parte din toxinele rezultate in organism. De ex ureea (continuta si in urina - de aici parfumul inaltator al transpiratiei).
  •  
    • 1025 mesaje
    20 Iul 2006, 19:25
    0 0
    Debbie - deodorantele sunt alea spray, pe care scrie deodorant...dar si alea sunt cancerigene din cate stiu eu
  •  
    Tey
    • 454 mesaje
    20 Iul 2006, 20:15
    0 0
    Aoleu....dar daca ma impiedic,cad si ma lovesc la cap si raman handicapata si imobilizata toata viata?!

Prefer sa fiu "curata,uscata si parfumata".
    In secolul asta cu totii vom murii de cancer ori de inima...asa ca...

In jud. Dolj,comuna Dabuleni mor oameni de cancer,destul de multi si in jurul varstei de 50 de ani.Multi sunt convinsa ca mai mult de apa si sapun nu au folosit...si totusi se duc
  •  
    • 3198 mesaje
    20 Iul 2006, 20:27
    0 0
    Serios??? :o :o :o De acolo sunt pepenii aia pe care scrie "pepeni de Dabuleni"?
    Eu credeam ca e de reclama, dar acu' vad ca e de avertisment! Ptiu, Doamne apara si pazeste!
  •  
    Tey
    • 454 mesaje
    21 Iul 2006, 21:55
    0 0
    Ahhhhaaaaaaaaaaaaaa!De acolo,de acolo!Paziti-va!Paziti-va!

•  
    • 130 mesaje
    23 Iul 2006, 19:07
    0 0
    lasand ironia la o parte eu cred ca acesta problema a antiperspirantelor este creata artificial.
    eu as dori sa ne explice o chimista ce este clorura de aluminiu (unul din ingredientele folosite la obtinerea antiperspirantelor)
  •  
    Tey
    • 454 mesaje
    23 Iul 2006, 20:49
    0 0
    Si unde gasim chimista
  •  
    • 1025 mesaje
    23 Iul 2006, 21:26
    0 0
    am citit ca cel mai bine e sa folosim antiperspirante naturale 100% care cica costa foarte mult. eu nici nu stiu cum arata sau unde se gesesc si nici nas avea bani daca sunt chiar scumpe
  •  
    • 1005 mesaje
    23 Iul 2006, 22:36
    0 0
    Un deo care nu contine saruri de aluminiu si este safe pentru piele este SEBAMED roll on costa 26 RON se gaseste la Help Net
    S=a mai discutat despre asta la un topic despre parabenii din creme si sarurile de Al din antipersp. parerile sunt f impartite cititi in arhiva s-au discutat pagini intregi despre asta