Sunt DISPERATA...

•  
    • 164 mesaje
    19 Iul 2006, 21:34
    0 0
    Salut evelor!
    Am fost astazi la medic in legatura cu lipsa ciclului...mi-a spus k se numeste amenoree secundara...mi-a dat un tratament pe care urmeaza sa-l fac..dar nu mai stiu dak va avea vreun efect..eu n-am avut menstruatie de 5 luni de zile..Iar la ecograf totul e bine,in schimb a descopeit k am candida...
  •  
    • 44 mesaje
    19 Iul 2006, 21:54
    0 0
    Sora mea nu a avut menstruatie timp de 6 luni, a fost sub tratament cu antibebe si acum totul e ok. deci eu zic sa astepti sa-si faca efect tratamentul. in ceea ce priveste candida, nu este nimic grav. este o ciuperca care din fericire este tratabila! iti recomand sa faci o vizita si pe forum.anticonceptionale.ro. o sa gasesti destule situatii asemanatoare cu a ta.
  •  
    • 159 mesaje
    19 Iul 2006, 21:58
    0 0
    Iti curg sanii cumva? Daca da sau chiar daca nu, mergi la endocrinolog. Exista o afectiune a hipofizei care se manifesta prin amenoree. Se trateaza prin pastile, dar trebuie mers cat mai repede.
  •  
    • 215 mesaje
    19 Iul 2006, 23:01
    0 0
    nu va speriati, amenoreea poate fi data si de stres, cine nu are parte de el sa ne spuna si noua. Cea mai buna rezolvare, inaintea tratamentelor endocrine sunt suplimentele alimentare antistres, care, fara efecte negative, iti va rezolva problema dar si starea generala va fi mai buna, vei avea mai multa putere de munca, mai mult chef de viata, chiar si seara in pat.Pt detalii cauta-ma pe
    locweb@flash.ro
  •  
    • 164 mesaje
    21 Iul 2006, 21:53
    0 0
    Fac tratament cu DUPHASTON, AMOSLIKAV ( pentru candida)si AULIN pentru dureri menstruale.
    Sunt in a treia zi de la tratamentul cu duphaston si ...nimic,exceptie fac numai vagile dureri din zona genitala...ce sa fac?Cat sa mai astept pana o sa-mi vina k nu mai pot?!Si am numai 17 ani...
  •  
    Tey
    • 454 mesaje
    21 Iul 2006, 21:58
    0 0
    Merry,imi pare rau ca treci prin asta...intr-adevar la varsta asta ar trebui sa te bucuri de viata si sa nu ai astfel de griji.
    Fa tratamentul,oricum e mai bine decat sa nu il faci.
    Dupa trat sper sa auzim de bine!Sanatate!
  •  
    • 164 mesaje
    21 Iul 2006, 22:09
    0 0
    Eu imi doresc din tot sufletul sa fie asa cum spui tu! A mai trecut cineva printr-o astfel de situatie?
  •  
    • 164 mesaje
    22 Iul 2006, 15:12
    0 0
    Hey...tot astept sa-mi vina ciclul si nimic...nu stiu dar cred k am facut si o depresie pe chestia asta!Luni ma duc la endocrinolog sa-mi dea trimitere sa fac analizele la hipofiza si hipotalamus(aceste doua glande sunt in stransa legatura cu ciclul).
    Mentionez k eu am tinut o cura de slabire si am slabit peste 10 kg desi nu eram deloc grasa!!! Oare mi-am dat peste cap organismul? Am avut anorexie nervoasa...adik refuzam sa mananc orice altceva in afara de fructe,legume...ce sa fac?!
  •  
    • 164 mesaje
    22 Iul 2006, 16:45
    0 0
    Ce pot face ca sa-mi revina ciclu la normal ?! NU STIU!!!
  •  
    • 164 mesaje
    22 Iul 2006, 16:47
    0 0
    Oare un contact sexual ar rezolava problema asta..? Nu stiu ce sa mai zic ce sa mai cred...La cat de ingrijorata sunt as face orice ca sa-mi revina ciclul!!!!!!!!!!
  •  
    • 164 mesaje
    22 Iul 2006, 16:48
    0 0
    Voi,evelor,ce parere sau ce sfat aveti sa-mi dati?
  •  
    • 339 mesaje
    22 Iul 2006, 17:17
    0 0
    offf... dar acum mananci normal?...probabil din cauza slabirii bruste sa ti se fi declansat problema... Eu stiam ca sunt cazuri in care femei nu pot ramane insarcinate ca nu au suficienta grasime in corp...si dupa ce se ingrasa un pic, au mai mari sanse sa conceapa...
    du-te la medic asa cum spuneai ca ai de gand sa faci si nu te mai ingrijora prea mult
    in rest mananca normal si fa ceva miscare (poti sa alergi) ... macar pentru a-ti creste sansele de vindecare
    Mult succes
  •  
    • 231 mesaje
    22 Iul 2006, 19:48
    0 0
    Linisteste-te in primul rand. Si da, e un factor important problema cu dieta tinuta. Faptul ca te-ai decis sa mergi la endocrinolog e un inceput bun. Poti merge la Parhon.Cere trimitere de la medicul de familie. Multa sanatate.
  •  
    • 689 mesaje
    22 Iul 2006, 19:52
    0 0
    Si sora mea a avut anorexie intr-o vreme, ajunsese la vre-o 40kg la 1.72cm si bineinteles ca nu mai avea ciclu. I-a dat doctorul anticonceptionale, si dupa 1 luna sau 2 a inceput sa ii vina...
  •  
    • 2794 mesaje
    22 Iul 2006, 23:29
    0 0
    Anorexia nervoasa e cauza amenoreei tale. Am cunoscut si alte persoane in situatia ta....poate ar fi bine sa mergi si la citeva sedinte de psihoterapie. E vorba de un blocaj la nivelul hipotalamusului. Conteaza f mult si psihicul, ma gindesc ca un psiholog te-ar ajuta f mult. Succes!