tiroida sau astm?
-
0 0daca stie cineva sau a avut cineva ceva de genul va rog sa imi spuneti ca eu nu stiu ce sa mai cred ca este sa incep cu inceputul nu. aveam mereu ceva in gat ca o flecma galbuie asta cam un an la un momentdat s-a agravat in momentul cand nu o mai puteam rupe,atunci aveam senzatia ca ma sufoc ca am ceva in gat si nu puteam inghite am fost la orl mi-a zis ca am sinuzita cronica mi-a dat injectii dar degeaba dupa o sapt mai rau era , am facut raze la plamani dar nu am nimic , am facut exudatul dar la fel nu mi-a iesit nimic apoi am fost la endocrinologie unde mi-a spus ca ar fi o gusa mica mi-a dat tratament dar tot degaeaba senzatiile de sufocare si greutate de a inghite tot le am .stie cineva ce ar putea sa fie ?
-
Buna. Eu cred ca ti se trage de la gusa.
La astm nu poti sa respiri ca si cand ai avea o perna pe fata si mai mult ai si un wising (respectiv un tiuit/fornait usor).
De asemeni, astmul se face la anumiti factori: mucegaiul, parul de pisica etc.
Daca nu ai astfel de alergeni in casa, cu siguranta e de la tiroida. -
Personal cred ca e vorba de o alergie;
Incearca sa te consulte si un medic alergolog;
Singurul centru de alergologie din tara este in Bucuresti la Spitalul Malaxa;
Cunosc o persoana care are aceleasi simptome si este pe baza alergica;
La endocrinolog ai mai foat la control?
Tratamentele de acest gen sunt foarte periculoase daca nu sunt urmate cu strictete; -
spitalul malaxa e f aproape de cora - pantelimon, langa statis de metrou costin georgian
am fost si eu acolo, dar nu m-am impacat bine cu dr la care am avut trimitere
si in plus ma enerva d-na de la fise, ca fuma incontinuu, de parca eu venisem sa-mi inrautatesc astmul, nu sa-l vindec
si dr mi-a mai dat si un tratament prea usor, la ce astm aveam...
simptomele pot fi la fel, de la tiroida sau de la astm, si eu am fost banuita de hipertiroidie ca sunt o slabanoaga, dar tsh mi-a iesit la limita
deci continui cu tratamentul de astm
iar wheezing-ul se aude in timpul crizei, nu intotdeauna -
clar e de la tiroida, dc spun asta? pt ca eu la fel ca tine am in gat o secretie acum vreo 2 ani mi se punea un nod in gat + alte simptome, mi-am facut acumc ateva luni analizele la tiroida si am hipotiroidie cu tiroidita cronica. mergi la endocrinolog, dar la unul bun. eu sunt din Constanta si la Bucuresti este o doctorita f renumita, sotul dansei este medic chirurg (numai pe afectiuni de tiroida) se numeste Adina Ghemigean si are cabinetul pe str. Carol Davila la nr 50. te sfatuiesc sa mergi acolo si sa-ti faci si analizele tot acolo. multe pers cunoscute s-au tratat la dumneaei, iar eu am 2 sapt de cand fac tratament si ma simt f bine. eu am incercat si cu homeopate, dar e apa de ploaia, in afcetiunile cronice nu are nici un afect, asa ca pana nu stii exact ce ai mai bine sa nu o iei pe alte cai.