pentru Boracha
-
19 Iul 2006, 15:100 0Vreau sa spun ca sunt super stresata cu afectiunea mea.
Tu iei beta - blocante?
La mine valvele sunt usor ingrosate (aproximativ 3 mm) si nu se inchid bine, ceea ce duce la o regurgitare gradul II. La tine cum e prolapsul... -
19 Iul 2006, 15:35Eu nu iau absolut nimic. Cand eram mica, daca ma durea tare inima, imi dadea mama tablete. Inima ma durea cand faceam efort, dar eu am fost un copil foarte cuminte si foarte rar se intampla sa ma doara. Ma mai inteapa cateodata, dar schimb pozitia si trece. Cred ca pe oricine, si pe un om sanatos il mai inteapa inima cateodata. Eu nu am dat mare importanta afectiunii mele pentru ca stiam ca se vindeca in timp de la sine. Si intradevar, medicii au spus ca abea se mai observa la aparate. Eu am defect septal interventricular si prolaps de valva mitrala. Dar nu m-a afectat foarte atre niciodata. De fratele meu (care a avut si el aceleasi boli, dar s-a vindecat) a fost mai nasol, pentru ca era baiat si era mai neastamparat. Alerga, se catara prin copaci...si el a lesinat de mai multe ori, a si stat prin spitale... Eu nu am avut treaba. Detalii mai multe nu-ti pot da, dar oricum, daca medicul iti da un tratament, eu zic sa te ti de el, cu inima nu e de glumit. Evita efortul si tigarile. Nu sta in locuri cu mult fum de tigara si nu cara greutati. Daca era ceva grav, medicul iti atragea atentia. Nu te ingrijora!