raceala ?
-
0 0de 2-3 zile am niste crampe asemanatoare cu cele menstruale si senzatie de mers la baie f des.
e raceala la rinichi sau ovare? sau ce ar putea fi? -
Este o inflamatie a cailor urinare, poate ajungand pana la vezica. Trebuie sa mergi la doctor, pt ca tratamentul e bine sa se faca cu antibiotice, iar pt a recomanda medicamentul care trebuie, se face examen bio. Altfel, daca neglijezi, se ajunge la infectii, anexite etc., adica migreaza si in zona genitala.
Pt reducerea senzatiilor neplacute, cel mai bine e sa folosesti niste antiinflamatoare (supozitoare). Dar ele nu rezolva problema. -
Nu, puiu, la urolog. Examenul se face la pipi, stai linistita. Dar sa stii ca multi mai dau tratamente si fara acest examen. E bine sa nu accepti; plaja de bacterii e larga si daca antibioticul nu e cel care trebuie si in concentratia care trebuie, microbii aia dezvolta rezistenta, se supra-infecteaza... au fost destule cazuri...
-
am discutat cu medicul de familie... m-am docum si pe net...
iata ce am gasit:
Cistitele se datoreaza infectiilor cu:
- Bacterii care colonizeaza colonul dintre care Escherichia coli in aproximativ 75-95% din cazuri
- Klebsiella in aproximativ 5% din cazuri
- Enterobacter
- Proteus
- Pseudomonas
si iata recom pt medicamentul dat de dra:
Spectru antibacterian: Norfloxacin este activ fata de urmatoarele microorganisme: Escherichia coli; Proteus mirabilis; Klebsiella spp.; Proteus sp. indol-pozitiv; Enterobacter spp.; Citrobacter freundii; Serratia marcescens; Pseudomonas aeruginosa; Pseudomonas aeruginosa rezistenta la Gentamicina;
se pare ca le acopera pe toate...